Weerstand Kruiden

Informatie

Fabrikanten

Bekeken producten

Aanbiedingen

Weerstand Vital XXL Paard

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Weerstand Vital XXL Paard

Een aanvullend diervoeder voor paarden bestaande uit een 100% natuurlijke plantenmix.

Deze gemalen plantenmix heeft een heerlijk kruidige geur en wordt goed opgenomen door het paard. Weerstand Vitall ondersteund zoals de naam het al zegt de algehele weerstand en draagt bij aan een verbeterde weerstand bij paarden die extra weerstand nodig hebben.

De samenstelling bestaat uit: alsemkruid, alfalfakruid, berekenblad, brandnetelblad, duizendblad, eikenbast, fenegriekzaad, Solidago virgaurea, heermoes, temoe lawak, Rheum palmatum, en dit allemaal gemalen voor een makkelijke toediening.

Het product kan zo over het dagelijkse rantsoen gebruikt worden of geweld met water zoals in de gebruiksaanwijzing is vernoemd.

Inhoud 750 gram, wat staat voor ruim 3 maand gebruik en wordt u geleverd in een transparante pot met hersluitbare deksel.

“THS natuurlijk goed voor uw paard” Een volwaardig 100% natuurlijke alternatieve aanvulling voor ondersteuning van de weerstand van het paard.

Dit product is ook verkrijgbaar in een 250 grams variant.

De unieke samenstelling maakt de krachtige, natuurlijke kruiden werking en is met grote zorg bereid en handmatig verpakt.

Meer details

€ 54,95

Data sheet

Gewicht 750 Gram
Samenstellingen alsemkruid, alfalfakruid, berekenblad, brandnetelblad, duizendblad, eikenbast, fenegriekzaad, Solidago virgaurea, heermoes, temoe lawak, Rheum palmatum
Gebruik 1 x daags 1 eetlepel kruiden toevoegen aan 250ml kokend water, laat dit afkoelen. Deze hoeveelheid goed door roeren en toevoegen aan het dagelijks rantsoen

Meer informatie

Weerstand Vital XXL Paard

Merk THS Horsecare

Wanneer kan een paard weerstand gebruiken? Een paard heeft altijd weerstand nodig en dat begint al vanaf de eerste dag dat het geboren wordt, de weerstand van een veulen wordt door de merrie aan het veulen gegeven. Vanaf dat moment moet het paard zelf zijn weerstand ontwikkelen.

Maar als de temperaturen erg schommelen en of het paard is even minder fit door zware training is het fijn als de weerstand van het paard op pijl is. Want een gezond lichaam van een paard is beter bestand tegen infecties, virussen en schimmels. De weerstand van een paard houd ook de ziektes buiten of de mate waarin een paard ziek wordt heeft alles te maken met verhoogde of verlaagde weerstand.

De Weerstand Vital mix kunt u gewoon over het dagelijkse rantsoen verdelen. Een gemalen planten mix bestaande uit 12 kruiden en wordt u geleverd in een hersluitbare transparante pot. Dit product is ook leverbaar in een grotere 250 grams variant, speciaal voor de gebruiker met 1 paard.

Recensies

Kwaliteit 
23-01-2018

Fijn Product

Wij geven dit als bijvoeding aan onze paarden en staan er top voor. verharen makkelijk en ik zou niet meer zonder willen. Nadeel is dat het niet in een grotere verpakking leverbaar is

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

Gerelateerde artikelen op blog

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

11 andere producten in dezelfde categorie: