Paardenbeen verzorging

Informatie

Fabrikanten

Bekeken producten

Aanbiedingen

Groene Klei en Kruiden Bekijk groter

Groene Klei en Kruiden

W39044000

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Groene Klei en Kruiden

Groene minerale grond gecombineerd met arnica, kamille en menthol.Bedekt als pasta basis het paardenbeen, gemaakt van een natuurlijke groene minerale grondmix uit Frankrijk.

Relaxt en koelt gespannen spieren, pezen en gewrichten. Bevat belangrijke mineralen en spoorelementen zoals calcium, ijzer, kalium, silicium, aluminium en nog veel meer. Met extra arnica, kamille en menthol zorgt de wrap op pasta voor een snel herstel van pezen en spieren bij uw paard.

Inhoud: groene minerale bodemmix, water, kruidenextracten (arnica, kamille, menthol)
INCI: Illites, aqua, menthol
Toepassing: Koude toepassing: 1-2 maal per dag ca. 1 cm dik en laat het instellen. Spoel of poets af. Ook geschikt voor het verpakken van bandages rond.
Warme applicatie toepassing: Verwarm de container in warm water gedurende ongeveer 10-20 minuten. Verwijder uit heet water. Ga verder met het aanbrengen net als bij de koude toepassing.
Waarschuwing: Lees de instructies en de etikettering aandachtig door. Houd de houder stevig afgesloten. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Bij inslikken, raadpleeg een arts. Toon verpakking en etiket.
Inhoud: 850 g

Meer details

€ 11,95

Meer informatie

Groene Klei en Kruiden

Merk Waldhausen

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

15 andere producten in dezelfde categorie: