Groene Klei en Kruiden Bekijk groter

Groene Klei en Kruiden

W39044000

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Groene Klei en Kruiden

Groene minerale grond gecombineerd met arnica, kamille en menthol.Bedekt als pasta basis het paardenbeen, gemaakt van een natuurlijke groene minerale grondmix uit Frankrijk.

Relaxt en koelt gespannen spieren, pezen en gewrichten. Bevat belangrijke mineralen en spoorelementen zoals calcium, ijzer, kalium, silicium, aluminium en nog veel meer. Met extra arnica, kamille en menthol zorgt de wrap op pasta voor een snel herstel van pezen en spieren bij uw paard.

Inhoud: groene minerale bodemmix, water, kruidenextracten (arnica, kamille, menthol)
INCI: Illites, aqua, menthol
Toepassing: Koude toepassing: 1-2 maal per dag ca. 1 cm dik en laat het instellen. Spoel of poets af. Ook geschikt voor het verpakken van bandages rond.
Warme applicatie toepassing: Verwarm de container in warm water gedurende ongeveer 10-20 minuten. Verwijder uit heet water. Ga verder met het aanbrengen net als bij de koude toepassing.
Waarschuwing: Lees de instructies en de etikettering aandachtig door. Houd de houder stevig afgesloten. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Bij inslikken, raadpleeg een arts. Toon verpakking en etiket.
Inhoud: 850 g

Meer details

€ 11,95

Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel
Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel

Klantbeoordelingen en waarderingen

Nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Groene Klei en Kruiden

Merk Waldhausen

Reviews

Geachte klant,

Alle beoordelingen worden niet automatisch geplaatst en eerst door een operator beoordeelt op spam links in verband met ongewenste links, beoordelingen en of laster.

Dit doen wij om een optimale beoordeling bij elk product te krijgen voor u en onze overige klanten.

Hopende op uw begrip en medewerking in deze.

Team Paardenkruiden
Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.

Wees de eerste om je recensie te schrijven !

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

13 andere producten in dezelfde categorie: