Egypt Lipogel 250 ML Bekijk groter

Egypt Lipogel 250 ML

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Egypt Lipogel 250 ML

Egypt Lipogel van Sectolin is ter verzorging van hoornschoenen en hoefzolen van paarden en andere hoefdieren.

Ter ondersteuning van het herstellend vermogen van het straalhoorn en de weerstand tegen ongunstige bacteriën.

Het gebruik van de egypt lipogel is gunstig voor het onderhoud van de hoornstructuur.

Inhoud: 250 ML

Meer details

€ 21,95

Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel
Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel

Klantbeoordelingen en waarderingen

Nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Egypt Lipogel 250 ML

Let op: elke keer voor gebruik zeer goed schudden totdat er een gelijkmatig vloeibare massa ontstaat (in het uiterste geval de gesloten verpakking even in warm water houden). De hoornschoen ontdoen van inferieur onsamenhangend hoorn en de crème gedurende 5 à 6 dagen ruimschoots aanbrengen. Indien gewenst gedurende enige dagen de ontstane holten opvullen met een plukje watten of uitgeplozen henneptouw dat doordrenkt is met deze crème. Na het toepassen de handen met zeep wassen.

Buiten het bereik van kinderen bewaren (bevat een bijtend middel). Pas op met ogen en slijmvliezen. Alleen uitwendig gebruiken. Preventie: Voorkom lozing in het milieu. Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. BIJ CONTACT MET DE HUID: voorzichtig wassen met veel water en zeep. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Onmiddellijk een VERGIFTIGINGENCENTRUM of een arts raadplegen. Specifieke behandeling vereist. Opslag: Rechtstandig en goed afgesloten bewaren. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C/122°F. Instructies voor verwijdering: Deze stof en de verpakking naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen.

Merk Sectolin

Reviews

Geachte klant,

Alle beoordelingen worden niet automatisch geplaatst en eerst door een operator beoordeelt op spam links in verband met ongewenste links, beoordelingen en of laster.

Dit doen wij om een optimale beoordeling bij elk product te krijgen voor u en onze overige klanten.

Hopende op uw begrip en medewerking in deze.

Team Paardenkruiden
Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.

Wees de eerste om je recensie te schrijven !

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

30 andere producten in dezelfde categorie: