Categorieën

Informatie

Fabrikanten

Alle beoordelingen

Door Karel D. op 22 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS MSM PAARD

MSM

Op advies dit gaan gebruiken en moet zeggen het helpt onze friese ruin. Hij is rustiger en loopt ook weer soepeler.
Net weer besteld en ook de staffel prijzen keurig!!! Goed verpakt en keurig thuis bezorgd.

 Meld misbruik
Door Otto L. op 21 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

goed product

Afgelopen zomer meerdere malen besteld en moet zeggen werkt beter en goedkoper als Finecto tegen zomereczeem.
Staat weinig bij het product maar via mail en telefoon een keurige uitleg gehad.

 Meld misbruik
Door Hannie V. op 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Spirulina voor paarden

weerstand

Ons paard had een slechte weerstand en daarom dit gekocht en geprobeerd.
Paard staat er alweer redelijk bij met een bijna gezonde vacht en meer spieropbouw vanwege de natuurlijke eiwitten, heel blij mee :-)

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Verhaarborstel Lime

fijne borstel

Om de lange haren welke nu toch los laten goed er uit te kunnen kammen.

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Mariadistel paard

Werkt goed voor de merrie

In verband met de cushing van onze merrie ben ik dit product naast onze huidige medicatie gaan voeren om de lever te ondersteunen. Merrie zijn leverwaardes waren zelfs gedaald.

Misschien heeft iemand hier ook iets aan.

 Meld misbruik
Door Marrit B. op 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Zwarte Komijnzaad THS voor paard en pony

Minder vliegen

Na gebruik heeft ons paard minder last van de vliegen en ook van de winderigheid.
Wij voeren dit samen met katteklauw kruid en zijn erg blij met het resultaat.
Nooit geweten dat dit na het voeren een geur afgeeft aan de huid welke vliegen en muggen niet waarderen!!!
Top product, stevige verpakking en goed hersluitbaar

 Meld misbruik
Door Marrit B. op 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Katteklauw Kruid(cat`s claw)

Heel erg fijn product

Wij hebben dit gekocht voor onze dampige fries die ook darm klachten had zoals wat dunne mest.
Binnen 5 dagen al minder dampig en geen snot meer en ook de mest werd weer beter.

Veel geprobeerd maar dit werkt echt perfect.

Heel blij mee ook met de goede uitleg van de klantenservice.

 Meld misbruik
Door Tamara V. op 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Duivelsklauw Paard THS 1250 Gram

Fijn product

Werkt precies zoals gezegd tegen ontstekingen en de artrose bij mijn paarden.
Je doet er best lang mee omdat het een grote verpakking betreft

 Meld misbruik
Door Tamara V. op 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Plus Mix

Werkt super bij mok en rasp

Nu al enige tijd dit gebruikt te hebben echt alles onder controle. Vond het moeilijk om dit product eerst aan te schaffen maar er mag om bepaalde redenen niet meer informatie getoond worden van de NVWA las ik ergens.
Zeer jammer want het werkt beter dan die te dure veeartsen en of paarden klinieken.

Kan het iedereen aanraden. Super product

 Meld misbruik
Door Jeanette S. op 12 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Geen eczeem meer

Onze fries eindelijk geen jeuk meer, overdag lekker buiten in de avond en nacht op stal.
Paard enorm opgeknapt, goede uitleg, goed verpakt verzonden.

 Meld misbruik
Door B L. (Dordrecht, Nederland) op 05 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Positief!

Ik ben positief over dit product ter ondersteuning van CPL.
Wel belangrijk om tijdig te bestellen, levertijd is soms wat lang.

 Meld misbruik
Door Daniëlle P. (Goes, Nederland) op 05 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Lymfomix

Kruiden zijn fantastisch! Dragen bij aan verbeterde benen bij cpl.

De levering laat echter nog wel wat te wensen over. Dit duurt erg lang.
27 aug besteld....nog steeds niets ontvangen....

 Meld misbruik

beoordeling antwoord  Geachte klant,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met de Lymfino kruiden, echter hebben wij altijd de levertijd bij het product vermeld staan. Zoals nu ook staat er vermeld dat we ze de e september weer op voorraad zouden hebben. Echter hebben we ze gelukkig 3 september al aan u kunnen verzenden.

Bedankt voor uw positieve beoordeling voor de overige klanten beoordeling antwoord

Winkel eigenaar antwoord op 05 Sep 2019
Door dennis D. op 04 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vitamine Multi vit voor paarden

Fijn product

Fijn product wordt gemakkelijk opgenomen door de paarden en verbeteren de prestaties

 Meld misbruik
Door Carin H. (Veenendaal, Nederland) op 27 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vliegenmasker Zonder Oren

Super!!

Echt een superfijn vliegenmasker. Lekker licht en luchtig. Ik ben er heel erg tevreden mee! Vooral met de grote hitte is dit een fijn luchtig masker.

 Meld misbruik
Door Edith H. (Lelystad, Nederland) op 27 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Plus Mix

Super goed THS Plus Mix

THS PLUS MIX is super goed,
Mijn paard is nog steeds mok vrij,
Ik blijf het ook gebruiken.
De kruiden heeft ze nodig om mok vrij te blijven.
Ik kan het zeker aanbevelen.

 Meld misbruik
Door Marjan H. (Dokkum, Nederland) op 27 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Lymfino mix

Prima spul. Het doet wat het moet doen. Namelijk geen stalbenen meer.

Heeft wel een inwerktijd nodig voor als je het voor het eerst geeft. Ongeveer een week. Daarna is het oke.

 Meld misbruik
Door Elma B. (Zoetermeer, Nederland) op 27 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Western Lead Rope White

lead rope

Zwaar touw, goede stevige kwaliteit, beter dan de Parelli gekwalificeerde touwen, goede grip

 Meld misbruik
Door dennis D. op 22 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS MMG Mix (Magnesium-MSM-Glucosamine)

MMG Mix

Super fijn product met mooi resultaat

 Meld misbruik
Door dennis D. op 21 Aug 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Werkt super bij zomereczeem

Onze fries heeft dit nu al ruim 2 jaar tegen zomereczeem. het heette eerst anders eczema itcho protect.
Paard staat in de nacht op stal en overdag zonder deken buiten TOP!!!!

 Meld misbruik