Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Alle beoordelingen

Door Peter V. (Reusel, Nederland) op 03 May 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Limfino mix

Het spul werkt fantastisch. Wij hebben een 12 jarige trekpaard met ernstige CPL. Ze had een achterbeen met een pijpomvang van 48 cm. Ze is na 16 weken kruiden bijvoeren symptomen vrij. Ondanks dat ze dagelijks zo’n 5 kg krachtvoer bij krijgt.

 Meld misbruik
Door Will L. (Schoonoord, Nederland) op 26 Apr 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Westernpad Utah Brown & Beige

Westernpad

Voldoet aan alle verwachtingen

 Meld misbruik
Door Karina M. (Dordrecht, Nederland) op 30 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

fijn product

Voor de 'stalbenen' van mijn 20 jarige AraboFries gebruik ik sinds een paar maanden Lymfino Mix.
hij vindt het droog niet echt lekker..maar met appelmoes is het heerlijk!
stalbenen zijn verdwenen. wij zijn tevreden!
smaak zou iets ander skunnen-> hangt ook van het paard af natuurlijk.
Advies voeren kan anders: 20 gr zijn niet 3 eetlepels ... mijn advies hou de 20 gr aan.

 Meld misbruik
Door Jaquelien T. op 12 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Pure Mix

Eindelijk weer gevonden

Vroieger gebruikte wij deze kruiden ook nog onder de oude naam zuiverbloedkruid.
Wat een zoektocht om dit weer te kunnen voeren aan onze friese paarden.
Werkt super vooral bij slechte weerstand en open wondjes.

 Meld misbruik
Door Bernadien D. op 11 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Goed werkend

Bedankt voor de tip na een goede uitleg over de email. Ik snap nu dat er steeds minder mag gezegd worden waarvoor het product is.
Onze fries heeft normaal al jeuk en nu nog steeds niet ook na de juiste was tip.
Nogmaals bedankt

 Meld misbruik
Door Paulien R. (Appelscha, Nederland) op 02 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Goed product

Goed product. Mijn tinker vindt het ook lekker.
Heeft nog niet z'n werking gedaan voor 'droge' benen.
Maar ik denk dat het nooit verkeerd is om deze kruiden bij te voeren.

Verzending wel super traag; duurde 2 weken.
Werd totaal niet op de hoogte gebracht over mijn bestelling.
Hier moest ik zelf achteraan. Jammer!

 Meld misbruik
Door Debby G. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Weerstand Vital XXL Paard

weerstand van het paard is echt verbeterd

Wij voeren dit in combinatie met Echinacea kruiden en ons paard zit echt beter in zijn vel, beter verharen en mooi glimmend in zijn vacht.

 Meld misbruik
Door Debby G. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Echinacea

fijne kruiden, grote verpakking

Grote emmer kruiden, doe er lang mee en mijn paard eet ze goed.
Weerstand is ook echt verbeterd sinds we dit nu continu voeren

 Meld misbruik
Door Karel D. op 22 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS MSM PAARD

MSM

Op advies dit gaan gebruiken en moet zeggen het helpt onze friese ruin. Hij is rustiger en loopt ook weer soepeler.
Net weer besteld en ook de staffel prijzen keurig!!! Goed verpakt en keurig thuis bezorgd.

 Meld misbruik
Door Otto L. op 21 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

goed product

Afgelopen zomer meerdere malen besteld en moet zeggen werkt beter en goedkoper als Finecto tegen zomereczeem.
Staat weinig bij het product maar via mail en telefoon een keurige uitleg gehad.

 Meld misbruik
Door Hannie V. op 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Spirulina voor paarden

weerstand

Ons paard had een slechte weerstand en daarom dit gekocht en geprobeerd.
Paard staat er alweer redelijk bij met een bijna gezonde vacht en meer spieropbouw vanwege de natuurlijke eiwitten, heel blij mee :-)

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Verhaarborstel Lime

fijne borstel

Om de lange haren welke nu toch los laten goed er uit te kunnen kammen.

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Mariadistel paard

Werkt goed voor de merrie

In verband met de cushing van onze merrie ben ik dit product naast onze huidige medicatie gaan voeren om de lever te ondersteunen. Merrie zijn leverwaardes waren zelfs gedaald.

Misschien heeft iemand hier ook iets aan.

 Meld misbruik
Door Marrit B. op 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Zwarte Komijnzaad THS voor paard en pony

Minder vliegen

Na gebruik heeft ons paard minder last van de vliegen en ook van de winderigheid.
Wij voeren dit samen met katteklauw kruid en zijn erg blij met het resultaat.
Nooit geweten dat dit na het voeren een geur afgeeft aan de huid welke vliegen en muggen niet waarderen!!!
Top product, stevige verpakking en goed hersluitbaar

 Meld misbruik
Door Marrit B. op 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Katteklauw Kruid(cat`s claw)

Heel erg fijn product

Wij hebben dit gekocht voor onze dampige fries die ook darm klachten had zoals wat dunne mest.
Binnen 5 dagen al minder dampig en geen snot meer en ook de mest werd weer beter.

Veel geprobeerd maar dit werkt echt perfect.

Heel blij mee ook met de goede uitleg van de klantenservice.

 Meld misbruik
Door Tamara V. op 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Duivelsklauw Paard THS 1250 Gram

Fijn product

Werkt precies zoals gezegd tegen ontstekingen en de artrose bij mijn paarden.
Je doet er best lang mee omdat het een grote verpakking betreft

 Meld misbruik
Door Tamara V. op 14 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Plus Mix

Werkt super bij mok en rasp

Nu al enige tijd dit gebruikt te hebben echt alles onder controle. Vond het moeilijk om dit product eerst aan te schaffen maar er mag om bepaalde redenen niet meer informatie getoond worden van de NVWA las ik ergens.
Zeer jammer want het werkt beter dan die te dure veeartsen en of paarden klinieken.

Kan het iedereen aanraden. Super product

 Meld misbruik
Door Jeanette S. op 12 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Geen eczeem meer

Onze fries eindelijk geen jeuk meer, overdag lekker buiten in de avond en nacht op stal.
Paard enorm opgeknapt, goede uitleg, goed verpakt verzonden.

 Meld misbruik
Door B L. (Dordrecht, Nederland) op 05 Sep 2019 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Positief!

Ik ben positief over dit product ter ondersteuning van CPL.
Wel belangrijk om tijdig te bestellen, levertijd is soms wat lang.

 Meld misbruik
Door Daniëlle P. (Goes, Nederland) op 05 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Lymfomix

Kruiden zijn fantastisch! Dragen bij aan verbeterde benen bij cpl.

De levering laat echter nog wel wat te wensen over. Dit duurt erg lang.
27 aug besteld....nog steeds niets ontvangen....

 Meld misbruik

beoordeling antwoord  Geachte klant,

Wij zijn blij dat u tevreden bent met de Lymfino kruiden, echter hebben wij altijd de levertijd bij het product vermeld staan. Zoals nu ook staat er vermeld dat we ze de e september weer op voorraad zouden hebben. Echter hebben we ze gelukkig 3 september al aan u kunnen verzenden.

Bedankt voor uw positieve beoordeling voor de overige klanten beoordeling antwoord

Winkel eigenaar antwoord op 05 Sep 2019