Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

  • THS Skin Control Mix
    THS Skin Control Mix
    (5/5) op 4 Beoordeling(en)

    THS Skin Control Mix(voorheen Eczema...

    € 53,96 -10% € 59,95

Alle beoordelingen

Door mariska S. (Klundert, Nederland) op 27 Sep 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Lymfino mix

Mijn paard heeft CPL en sinds ik deze gebruik zijn haar benen een stuk minder dik geworden!
Ben hier heel erg blij mee.

Een kleine aantekening:
Als je het besteld is het erg jammer dat je er ruim 1 1/2 week op moet wachten totdat het binnen is. Dus op tijd bestellen!!

 Meld misbruik
Door Veronique V. (Wetteren, België) op 23 Aug 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Vliegenmasker Zonder Oren

vliegenmasker zonder oren

zeer blij met het masker, past perfect, veel plaats voor de ogen, gemakkelijk om aan te doen

 Meld misbruik
Door Ellen V. (Maartensdijk, Nederland) op 02 Aug 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Ths skin control mix

dit is zijn fantastische kruiden. Mijn Fries heeft zomerexceem ze heeft een exceemdeken om en gebruik nu ongeveer 3 jaar deze kruiden en ze doet het er geweldig op ben heel blij dat deze kruiden er zijn en goed hun werk doen.
Een aanrader voor alle paardenliefhebbers met een paard die zomerexceem heeft.

 Meld misbruik
Door Ellen V. (Maartensdijk, Nederland) op 02 Aug 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Duivelsklauw Paard THS 1250 Gram

Duivelsklauw

Mijn fries heeft artrose links voor en doet het fantastisch met Duivelsklauw ik ben er heel blij mee

 Meld misbruik
Door Ellen V. (Zuidlaren, Nederland) op 15 Jun 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Prima

Bij mijn paard werkt het geweldig net weer begonnen en gelijk weer een mooi dun been.

 Meld misbruik
Door Karin H. (Kekerdom, Nederland) op 14 Jun 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Detoxy Totall XXL voor paarden

detox kruiden

mokklachten nemen af.

 Meld misbruik
Door Peter V. (Reusel, Nederland) op 03 May 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Limfino mix

Het spul werkt fantastisch. Wij hebben een 12 jarige trekpaard met ernstige CPL. Ze had een achterbeen met een pijpomvang van 48 cm. Ze is na 16 weken kruiden bijvoeren symptomen vrij. Ondanks dat ze dagelijks zo’n 5 kg krachtvoer bij krijgt.

 Meld misbruik
Door Will L. (Schoonoord, Nederland) op 26 Apr 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Westernpad Utah Brown & Beige

Westernpad

Voldoet aan alle verwachtingen

 Meld misbruik
Door Karina M. (Dordrecht, Nederland) op 30 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

fijn product

Voor de 'stalbenen' van mijn 20 jarige AraboFries gebruik ik sinds een paar maanden Lymfino Mix.
hij vindt het droog niet echt lekker..maar met appelmoes is het heerlijk!
stalbenen zijn verdwenen. wij zijn tevreden!
smaak zou iets ander skunnen-> hangt ook van het paard af natuurlijk.
Advies voeren kan anders: 20 gr zijn niet 3 eetlepels ... mijn advies hou de 20 gr aan.

 Meld misbruik
Door Jaquelien T. op 12 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Pure Mix

Eindelijk weer gevonden

Vroieger gebruikte wij deze kruiden ook nog onder de oude naam zuiverbloedkruid.
Wat een zoektocht om dit weer te kunnen voeren aan onze friese paarden.
Werkt super vooral bij slechte weerstand en open wondjes.

 Meld misbruik
Door Bernadien D. op 11 Mar 2020 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

Goed werkend

Bedankt voor de tip na een goede uitleg over de email. Ik snap nu dat er steeds minder mag gezegd worden waarvoor het product is.
Onze fries heeft normaal al jeuk en nu nog steeds niet ook na de juiste was tip.
Nogmaals bedankt

 Meld misbruik
Door Paulien R. (Appelscha, Nederland) op 02 Mar 2020 :
(4/5) 
Product beoordeeld : Lymfino Mix

Goed product

Goed product. Mijn tinker vindt het ook lekker.
Heeft nog niet z'n werking gedaan voor 'droge' benen.
Maar ik denk dat het nooit verkeerd is om deze kruiden bij te voeren.

Verzending wel super traag; duurde 2 weken.
Werd totaal niet op de hoogte gebracht over mijn bestelling.
Hier moest ik zelf achteraan. Jammer!

 Meld misbruik
Door Debby G. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Weerstand Vital XXL Paard

weerstand van het paard is echt verbeterd

Wij voeren dit in combinatie met Echinacea kruiden en ons paard zit echt beter in zijn vel, beter verharen en mooi glimmend in zijn vacht.

 Meld misbruik
Door Debby G. op 29 Dec 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Echinacea

fijne kruiden, grote verpakking

Grote emmer kruiden, doe er lang mee en mijn paard eet ze goed.
Weerstand is ook echt verbeterd sinds we dit nu continu voeren

 Meld misbruik
Door Karel D. op 22 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS MSM (Zwavel) PAARD

MSM

Op advies dit gaan gebruiken en moet zeggen het helpt onze friese ruin. Hij is rustiger en loopt ook weer soepeler.
Net weer besteld en ook de staffel prijzen keurig!!! Goed verpakt en keurig thuis bezorgd.

 Meld misbruik
Door Otto L. op 21 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Skin Control Mix

goed product

Afgelopen zomer meerdere malen besteld en moet zeggen werkt beter en goedkoper als Finecto tegen zomereczeem.
Staat weinig bij het product maar via mail en telefoon een keurige uitleg gehad.

 Meld misbruik
Door Hannie V. op 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : THS Spirulina voor paarden

weerstand

Ons paard had een slechte weerstand en daarom dit gekocht en geprobeerd.
Paard staat er alweer redelijk bij met een bijna gezonde vacht en meer spieropbouw vanwege de natuurlijke eiwitten, heel blij mee :-)

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Verhaarborstel Lime

fijne borstel

Om de lange haren welke nu toch los laten goed er uit te kunnen kammen.

 Meld misbruik
Door Marjorie D. op 16 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Mariadistel paard

Werkt goed voor de merrie

In verband met de cushing van onze merrie ben ik dit product naast onze huidige medicatie gaan voeren om de lever te ondersteunen. Merrie zijn leverwaardes waren zelfs gedaald.

Misschien heeft iemand hier ook iets aan.

 Meld misbruik
Door Marrit B. op 15 Sep 2019 :
(5/5) 
Product beoordeeld : Zwarte Komijnzaad THS voor paard en pony

Minder vliegen

Na gebruik heeft ons paard minder last van de vliegen en ook van de winderigheid.
Wij voeren dit samen met katteklauw kruid en zijn erg blij met het resultaat.
Nooit geweten dat dit na het voeren een geur afgeeft aan de huid welke vliegen en muggen niet waarderen!!!
Top product, stevige verpakking en goed hersluitbaar

 Meld misbruik