Mariadistel paard

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Mariadistel paard

Mariadistelzaad ook wel leverkruiden genoemd. THS mariadistel is een aanvullend diervoeder voor paarden op basis van mariadistelzaad.

20 - 30 g dagelijks (1 kg is voor maximaal 50 dagen)

Inhoud: 1 kg

Advies: Na 50 dagen 1 week stoppen. Om gewenning aan het kruid tegen te gaan.

De samenstelling bestaat uit: Mariadistel zaad en heeft geen toegevoegde kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen of conserveermiddelen.

“THS natuurlijk voor uw paard”

Meer details

Aantal Prijs U bespaart
2 € 16,61 tot € 0,68
3 € 16,44 tot € 1,53
4 € 16,27 tot € 2,71
5 € 16,10 tot € 4,24
10 € 15,26 tot € 16,95

€ 16,95

Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel
Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel

Klantbeoordelingen en waarderingen

(5/5)
1 Waardering(en) - 1 Review(s)
Bekijk de waardering(en)

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Mariadistel paard

Merk THS Horsecare

Goed advies is voor u als paardenbezitter een must om de juiste keuze`s voor uw trouwe dier te kunnen maken in zijn of haar verzorging. Sedert 2019 is het vanuit overheidswege niet meer toegestaan om in de productomschrijvingen de kenmerken van het product te vernoemen waarvoor u het mag gebruiken bij uw paard of pony. Er mag geen enkele relatie gelegd worden tussen een product en de werking bij een bepaald gezondheidsprobleem of ziektebeeld zoals staart en maaneczeem(SME), hoefbevangenheid, artrose of Chronisch Progressief Lymfoedeem(CPL

Product informatie is nu zeer schaars geworden en soms voor u als klant onmogelijk om te weten wat u nu juist moet of zou kunnen gebruiken voor uw dier en zijn of haar probleem. Wij kunnen u altijd op weg helpen door informatie met u te delen. Wij kunnen u wel altijd persoonlijk adviseren en dat doen wij dan ook graag! Dus bel of mail ons, chat met één van onze specialisten, of stuur ons een WhatsApp bericht. 

Ook zo tevreden over dit product, wij hebben special voor terugkerende klanten een staffelkorting aangemaakt speciaal voor grotere afnames.

Advies

  • Niet toedienen aan dragende merries
  • Planten en kruiden kunnen, contra-indicaties en interacties met geneesmiddelen hebben overleg met dierenarts. Deze kan ook de dosering aanpassen indien nodig.
  • Niet geschikt voor de wedstrijdsport

Heeft u vragen over dit product of andere producten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@paardenkruiden.nl

U kunt ook onze blog pagina bekijken.

Reviews

Geachte klant,

Alle beoordelingen worden niet automatisch geplaatst en eerst door een operator beoordeelt op spam links in verband met ongewenste links, beoordelingen en of laster.

Dit doen wij om een optimale beoordeling bij elk product te krijgen voor u en onze overige klanten.

Hopende op uw begrip en medewerking in deze.

Team Paardenkruiden
Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.
Door op  16 Sep 2019 (Mariadistel paard) :
(5/5

Werkt goed voor de merrie

In verband met de cushing van onze merrie ben ik dit product naast onze huidige medicatie gaan voeren om de lever te ondersteunen. Merrie zijn leverwaardes waren zelfs gedaald.

Misschien heeft iemand hier ook iets aan.

 Meld misbruik

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

Gerelateerde artikelen op blog

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

2 andere producten in dezelfde categorie: