Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Merken Er zijn 25 merken

Toont 1 - 25 van de 25 items
 • Busse Reitsport

 • Chris Tina

  Chris Tina paardenborstels van hoog kwaliteit gemaakt van geiten of paarden haar. Borstels gemaakt van geitenhaar zijn zachter voor de huid van het paard. Christina paardenborstels hebben een hoogwaardige houten rug en de borstelsharen zijn dicht bij elkaar geplaatst. Geitenharen en paardenharen nemen stof op uit de vacht. De Chris tina paarden borstel is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van een paard en pony.

  De christina borstels hebben we in vele verschillende maten.

 • Ecostyle

  Ecostyle

  Dierverzorging van Ecostyle. Een natuurlijke balans voor plant & dier. Al 50 jaar biedt ECOstyle je de beste, natuurlijke en ecologische verantwoorde producten. Alle producten zijn erop gericht de natuurlijke balans in bodem, plant of dier te herstellen of te behouden. Want met een natuurlijke balans kan iedereen langdurig genieten van zijn dier.

 • Efrata

  Efrata een producent van ruitersport producten ter ondersteuning van uw paard of paarden, alle producten 100% natuurlijk samengesteld uit zeemineralen en overige materialen

 • Happy Mouth Bit

  Happy Mouth Bit Het origineel Appel gearomatiseerde bitjes voor een gelukkige mond van het paard. Paarden houden van de blijvende appelsmaak van dit bit, omdat het de kauwactiviteit stimuleert. Gladde kunststof bovenkant, bitringen en schakels van roestvrijstaal RVS.

 • Horse Fitform

  Horse Fitform

  Paardenkruiden.nl is dealer en leverancier van Horse Fitform en levert u alle Horse fitform producten in Nederland en België voor hoef, vacht en huid verzorging bij paarden.

  Horse Fitform in de oranje verpakking voor verzorging van uw paard met elke week nieuwe producten welke u worden aangeboden in onze online ruitersportwinkel

 • Keralit

  Keralit Voor verzorging van paard bij het wassen zoals shampoo en de verzorging van hoeven door hun hoefversteviging. Uitermate geschikt voor zachte hoeven.

 • Likit

  Likit speelgoed voor paarden in de smaken banaan, kers, appel, honing of regenboog in een navulling of bij een van de likit speelgoed voor paarden. de likit Boredom breaker, de likit houder (holder), de likit boredom buster, de likit snacks (snoepjes), de likit Tong Twister of de likit snack bal. wij hebben alle likit speelgoed voor u in onze webshop makkelijk een online aankoop voor uw paard tegen verveling op stal of in de paddock

 • Logo Ballistol

  Dit is het logo van ballistol. Ballistol staat voor verzorging van dieren met name in tijden dat de huid gevoelig of beschadigd is. Ballistol is huidverzorging dmv olie deze olie kunt u aanbrengen op de huid van hond kat of paard.

  Ballistol heeft ook natuurlijke shampoo voor dieren als hond kat of paard. Deze zijn gemaakt met kruiden en zaden en noten. Dan kunt u ervan uitgaan dat u de hoogste kwaliteit krijgt voor uw dieren vriend.

 • Merk Linda Tellington Jones

  Verkoop van het merk Linda tellington jones voor ruitersport artikelen van kwaliteit en ontwikkeld voor een nauwere samenwerking met je paard zonder hem te forceren  met pijn of geweld. Opleiden van het paard moet leuk zijn voor beiden paard en ruiter/amezone.

  Met de paardensport artikelen van linda Tellington Jones wordt een paard opleiden leuker en vriendelijker.

 • Pfiff

  Pfiff staat als Duitse firma voor een goede kwaliteit in Ruitersport benodigdheden van verzorgings producten tot alles voor de ruite en paard

 • Puur

  Puur producten voor Paard hond en kat op natuurlijke basis geproduceerd

 • Sectolin

  Sectolin een bekend merk wat al jaren een bekende speler is binnen de ruitersport branche. Onmisbaar voor de dierverzorger groot en klein.

  Sectolin levert bekende producten als de Vazuintjes de welbekende paardensnoepjes, alle sectolin producten zijn nu gemakkelijk online te bestellen via Paardenkruiden.nl mideels ons uitgebreid menu maakt uw keuze uit één van de aangeboden Sectolin producten.

  Sectolin is al jaren binnen de paardenhouderij bekend als merk met verzorgingsproducten voor het paard, Sectolin anti bijtspray sectolin tintuurspray 2 van de toppers. Heeft u de vitamine van dit merk al eens geprobeerd vitamine E en selenium een top product voor de spieren. Magnesium wordt vaak gebruikt voor de rust, spieren en het bloed voor een juiste calcium magnesium verhouding. Electrolyten voor een herstel na arbeid.

  En wat u zeker niet mag missen voor uw paard of pony egyp lipogel en de shampoo van dit merk. Vind u dat uw paard de beste verzorgingsproducten verdiend dan is dit merk zeker iets voor uw paard.

  Sectolin biedt u als ruitersport liefhebber een ruime keuze welke wij graag met u delen in onze ruitersport webshop

  Weet jij al waar Sectolin producten voor worden gebruikt?

  Vele van onze klanten (paardenkruiden) gebruiken sectolin voor:

  * De longen en luchtwegen

  * Voor het behoud van een gezonde spierfunctie bij uw paard en ter bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

  * voedingssupplement voor een optimale energiestofwisseling, vooral wanneer verhoogde prestatie wordt gevraagd. Bevat vitamines en mineralen die gezonde botvorming ondersteunen en het risico op aandoeningen verlagen.

  * gedrag problemen en stress bij paarden.

  * straalhoorn en de weerstand tegen ongunstige bacteriën. (hoeven)

  * Voor de huid die schraal is.

  Kortom voor ieder paard een product.

 • Star

  Star ruitersport merk voor leder werk.  Bij ons te verkrijgen in de online paardenwinkel. Star hoofdstel in vele verschillende kleuren en maten.

 • Stiefel

  Stiefel - Het kwaliteitsmerk voor voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor paarden

  De Stiefel producten zijn al 25 jaar een begrip op het gebied van paardenwelzijn. Paarden staan al eeuwen als partner en vriend naast de mens; vroeger meer als werkpaarden, tegenwoordig meer als sport- en recreatiepaarden.

 • Stubbs

  Stubbs Ruitersport artikelen voor de stal en zadelkamer.

  Stubbs is een in Engeland gevestigd bedrijf dat is opgericht sinds 1836. Stubbs produceert hoogwaardige apparatuur voor de stal en de tuigkamer. Stubbs staat wereldwijd bekend om zijn duurzaamheid en sterkte van zijn producten.

  Onweerstaanbare kwaliteit - sinds 1836!

 • THS Horsecare

  THS HORSECARE biedt een groot assortiment aan kruiden voor paarden.

  Je kunt bij ons verschillende soorten van deze paarden kruiden bestellen, zoals de THS Plus mix, detox voor paarden THS Detoxy totall,

  Voor de luchtwegen THS Bronchicum, voor de weerstand THS Weerstand Vitall, tegen stress de THS Exstresso en de THS Horsecare kruiden THS Skin Control Mix bij SME.

  Voorkomende symptomen waarvoor paarden kruiden worden gebruikt zijn:

   onregelmatig lopen
  spijsverteringsproblemen (koliek)
  pees en spier problemen
  hoofdpijn
  vochtophoping (meestal in de benen)
  niet mee werkend gedrag

  hoefproblemen

  Zo kiest u de THS Horsecare kruiden die precies bij uw paard zijn behoefte passen. 

  Twijfelt u over welk paarden kruiden het best bij uw paard passen, neem dan gerust contact met ons op.

 • Waldhausen

  Waldhausen

  De ruitersport leverancier/fabrikant met een zeer ruime keuze uit kwalitatieve en betaalbare ruitersport producten voor elk niveau van recreant tot top sporter. Wij leveren u alle benodigdheden voor uw paard naast onze paardenkruiden lijn.

 • Wintec

  Wintec het topmerk van de firma Bates voor iedere ruitersport liefhebber. Wij leveren u alles van het merk Wintec aan accessoires

Toont 1 - 25 van de 25 items