Darmen

Informatie

Fabrikanten

Bekeken producten

  • Sand Off
    Sand Off

    Sand Off de THS psylliumvezels (vlozaad) is een...

Aanbiedingen

Sand Off

THS0000015

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Sand Off

de THS psylliumvezels (vlozaad) is een aanvullend diervoeder voor paarden, ook wel Sand Clear genoemd en wordt u geleverd in een transparante hersluitbare pot gevuld met 200 gram psylliumvezels.

Psylliumvezels Vlozaad dragen bij aan een goede en gezonde darm werking .

Inhoud 200 gram wat staat voor maximaal 3 dagen gebruik per paard.

Dit product is ook leverbaar in een 500 gram transparante hersluitbare pot uitermate geschikt bij het gebruik met meerdere paarden.

“THS natuurlijk goed voor uw paard” Een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning bij zandkoliek of bij zand in de darmen of mest.

Meer details

€ 13,50

Meer informatie

Sand Off

Merk THS Horsecare

Sand Off Psylliumvezels (vlozaad) van THS Horsecare is een aanvullend diervoeder voor paarden, ook wel Sand Clear genoemd en wordt u geleverd in een hersluitbare transparante kunststof pot gevuld met 200 gram psylliumvezels.

Psylliumvezel annex Vlozaad

Ons vlozaad annex de psylliumvezel hebben een zeer sterke opname van 20 x het eigen gewicht.

Hierdoor hoeft u veel minder te gebruiken dan bij andere producten, een eerlijk duurzaam product welke met de grootst mogelijke zorg voor uw paard is samengesteld.

De vezels altijd droog koel en donker bewaren. Het paard dient altijd over ruim voldoende drinkwater te beschikken, bij niet voldoende vocht/drinkwater onttrekt het vlozaad vocht uit de darmen.

“THS natuurlijk goed voor uw paard” Een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning bij zandkoliek of bij zand in de darmen of mest.

In verband met nieuwe Europese Wetgeving mag er op bepaalde producten op de verpakking of gebruiksaanwijzing niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Wij kunnen u dit wel vermelden als u contact opneemt.

Heeft u vragen over dit product of andere producten, dan kunt u contact met ons opnemen via info@paardenkruiden.nl

REG NL 216880

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

10 andere producten in dezelfde categorie: