Sand Off XXL

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Sand off XXL

Sand Off XXL THS psylliumvezels (vlozaad) speciaal voor zand etende paarden en ponies is een aanvullend diervoeder voor paarden en wordt u geleverd in een witte hersluitbare emmer gevuld met 1000 gram psylliumvezels.

Psylliumvezels Vlozaad. Dit product neemt tot wel 20 x zijn eigen gewicht op.

Inhoud: 1000 gram

Voeradvies: Voer 25-50 gram bij een pony of Voer 50-100 gram per dag bij een paard, toevoegen aan het reguliere rantsoen, maximaal 5 dagen achter elkaar te gebruiken.

Ruim voldoende voor 4 pony`s tot 2 volwassen paarden

“THS natuurlijk goed voor uw paard” een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning van de darmen.

Meer details

Aantal Prijs U bespaart
3 € 27,50 tot € 4,34
4 € 27,21 tot € 6,95
5 € 26,92 tot € 10,13

€ 28,95

Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel
Wij bieden u een ruime keuze aan betalings mogelijkheden, klik op het logo van Multisafepay voor meer informatie omtrend de keuze aan betaal mogelijkheden en eventule kosten per betaalmiddel

Klantbeoordelingen en waarderingen

Nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Sand Off XXL

Merk THS Horsecare

Goed advies is voor u als paardenbezitter een must om de juiste keuze`s voor uw trouwe dier te kunnen maken in zijn of haar verzorging. Sedert 2019 is het vanuit overheidswege niet meer toegestaan om in de productomschrijvingen de kenmerken van het product te vernoemen waarvoor u het mag gebruiken bij uw paard of pony. Er mag geen enkele relatie gelegd worden tussen een product en de werking bij een bepaald gezondheidsprobleem of ziektebeeld zoals staart en maaneczeem(SME), hoefbevangenheid, artrose of Chronisch Progressief Lymfoedeem(CPL

Product informatie is nu zeer schaars geworden en soms voor u als klant onmogelijk om te weten wat u nu juist moet of zou kunnen gebruiken voor uw dier en zijn of haar probleem. Wij kunnen u altijd op weg helpen door informatie met u te delen. Wij kunnen u wel altijd persoonlijk adviseren en dat doen wij dan ook graag! Dus bel of mail ons, chat met één van onze specialisten, of stuur ons een WhatsApp bericht. 

Ook zo tevreden over dit product, wij hebben special voor terugkerende klanten een staffelkorting aangemaakt speciaal voor grotere afnames.

Sand Off XXL Psylliumvezels (vlozaad) van THS Horsecare is een aanvullend diervoeder voor paarden en wordt u geleverd in een hersluitbare transparante kunststof pot gevuld met 500 gram psylliumvezels.

Psylliumvezel annex Vlozaad

Ons vlozaad annex de psylliumvezel hebben een zeer sterke opname van 20 x het eigen gewicht.

Hierdoor hoeft u veel minder te gebruiken dan bij andere producten, een eerlijk duurzaam product welke met de grootst mogelijke zorg voor uw paard is samengesteld.

  • De vezels altijd droog koel en donker bewaren
  • Het paard dient altijd over ruim voldoende drinkwater te beschikken
  • Bij niet voldoende vocht/drinkwater onttrekt het vlozaad vocht uit de darmen.

“THS natuurlijk goed voor uw paard” een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning

In verband met nieuwe Europese Wetgeving mag er op bepaalde producten op de verpakking of gebruiksaanwijzing niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Wij kunnen u die informatie geven als u met ons contact opneemt. info@paardenkruiden.nl

REG NL 216880

Reviews

Geachte klant,

Alle beoordelingen worden niet automatisch geplaatst en eerst door een operator beoordeelt op spam links in verband met ongewenste links, beoordelingen en of laster.

Dit doen wij om een optimale beoordeling bij elk product te krijgen voor u en onze overige klanten.

Hopende op uw begrip en medewerking in deze.

Team Paardenkruiden
Alle beoordelingen op deze pagina zijn gerangschikt op datum.

Wees de eerste om je recensie te schrijven !

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

12 andere producten in dezelfde categorie: