Darm Kruiden

Informatie

Fabrikanten

Bekeken producten

Aanbiedingen

Sand Off XXL

THS0000016

Beschikbaarheids datum:

Nieuw product

Sand off XXL

Sand Off XXL THS psylliumvezels (vlozaad) is een aanvullend diervoeder voor paarden, ook wel Sand Clear genoemd en wordt u geleverd in een transparante hersluitbare pot gevuld met 500 gram psylliumvezels.

Psylliumvezels Vlozaad dragen bij aan een goede en gezonde darm werking. Dit product neemt tot wel 20 x zijn eigen gewicht aan zand op.

Inhoud 500 gram wat staat voor een behandeling van 2 paarden met een maximum van 3 dagen gebruik van 200 gram totaal per paard.

Dit product is ook leverbaar in een 200 gram transparante hersluitbare pot uitermate geschikt bij het gebruik van 1 paard.

Consumenten advies prijs € 28,95

“THS natuurlijk goed voor uw paard” een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning bij zandkoliek of bij zand in de darmen of mest.

Meer details

€ 28,95

Meer informatie

Sand Off XXL

Merk THS Horsecare

Sand Off XXL Psylliumvezels (vlozaad) van THS Horsecare is een aanvullend diervoeder voor paarden, ook wel Sand Clear genoemd en wordt u geleverd in een hersluitbare transparante kunststof pot gevuld met 500 gram psylliumvezels.

Psylliumvezel annex Vlozaad dragen bij aan een goede en gezonde darm werking van uw paard of pony.

Ons vlozaad annex de psylliumvezel hebben een zeer sterke opname van 20 x het eigen gewicht. Inhoud 500 gram wat staat voor een behandeling van 2 paarden met een maximum van 3 dagen gebruik van 200 gram totaal per paard.

Hierdoor hoeft u veel minder te gebruiken dan bij andere producten, een eerlijk duurzaam product welke met de grootst mogelijke zorg voor uw paard is samengesteld.

De vezels altijd droog koel en donker bewaren. Het paard dient altijd over ruim voldoende drinkwater te beschikken, bij niet voldoende vocht/drinkwater onttrekt het vlozaad vocht uit de darmen.

“THS natuurlijk goed voor uw paard” een 100% natuur product voor uw paard ter ondersteuning bij zandkoliek of bij zand in de darmen of mest.

Recensies

Kwaliteit 
19-10-2018

Geen zand meer in de mest

Wij hebben dit nu een paar keer voor onze merries gebruikt en meestal in oktober en in het voorjaar. Moet zeggen dat het goed werkt. Paarden kregen nog wel eens wat zand mee als het gras te kort was

Schrijf uw recensie!

Schrijf uw recensie

Andere klanten bekeken ook de volgende producten

9 andere producten in dezelfde categorie: