Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Verzenden & Retourneren.

Levertijd;

Paardenkruiden.nl uw online kruidenspecialist voor paarden. Wij houden onze prijzen graag laag voor u door onze magazijnkosten extra laag te houden en hierdoor scherp te kunnen inkopen. 

Indien uw product niet direct bij ons uit voorraad leverbaar is, bestellen we het door u gekozen product direct bij onze toeleveranciers. U ontvangt het voor u bestelde product dan binnen 1 tot 10 werkdagen bij u thuis of op kantoor. De gemiddelde levertijd bedraagt dan een 3-4 dagen

Indien het product op voorraad is en besteld voor 14:00 uur ontvangt u het de volgende dag bij u thuis. Wij hanteren geen voorraden op onze webshop ivm snel doorlopende producten en juist om teleurstellingen te voorkomen.

Verzendmethode en Verzendkosten;

Alle bestellingen boven de € 100,- worden gratis aan u verzonden in Nederland en België.

Alle bestellingen worden bezorgd via onze betrouwbare partner DHL en afleverpunt levering(binnen Nederland) geheel naar uw persoonlijke keuze waar en wanneer u dit past.

U heeft ook de keuze om uw pakket af te halen op een door u gekozen locatie via onze verzend mogelijkheid "afhalen pakket"(Nederland)voor het bedrag van € 7,95 in Nederland boven de € 50,- aan order waarde. Besteld u onder de € 50,- dan bedraagt dit slechts € 8,95.

U kunt uw bestelling dan op het door u gekozen afhaalpunt ophalen wanneer u dit past.

Wij rekenen € 6,95 verzendkosten voor alle bestellingen in Nederland groot of klein vanaf een bestel bedrag van € 25,- tot € 100,-

Verzendkosten naar adressen in Nederland boven de € 25,00 zijn maximaal € 6,95 inclusief BTW, onder de € 25,00 rekenen wij € 8,95

Voor verzendingen naar België rekenen wij standaard € 8,95 inclusief BTW verzendkosten.

Voor verzendingen naar Duitsland rekenen wij standaard € 9,95 inclusief BTW verzendkosten.

Overige verzendingen binnen Europa tegen € 22,95 inclusief. BTW aan verzendkosten.

Verzendingen buiten de EU op aanvraag.

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid uw bestelling (uiteraard kosteloos) in ons magazijn op afspraak te komen afhalen. Dit geschiedt altijd nadat u van ons een bericht heeft mogen ontvangen dat uw bestelling voor u klaar staat.

Retourneren van uw aankoop;

Onbeschadigde artikelen kunt u binnen 14 dagen (vanaf de datum van ontvangst op uw huisadres of afhaalpunt) aan ons retourneren en geruild worden.

De kosten van de retourzending zijn altijd voor uw rekening tenzij onomstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect.

Paardenkruiden.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld, doch binnen 14 werkdagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt of dat het product bij ons retour verwerkt is.

Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden middels een track en tracè vermelding waarop de aflevering staat vermeld bij de ondernemer, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling altijd hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

De terugbetaling is altijd kosteloos voor de consument.

Het retour formulier(herroeping formulier) kunt u downloaden via deze knop. Dit formulier graag zo volledig ingevuld als mogelijk en duidelijk voorzien van uw naam, adres en keuze of het gaat om een ruiling dan wel retour zending, graag nogmaals uw volledige naam waarmee de bestelling is geplaatst op het retour formulier vermelden.

U dient dit formulier bij te sluiten in uw retour zending.

Retouren zonder dit herroepingsformulier worden door ons niet behandeld.

Producten die persoonlijk gemaakt of persoonlijk worden besteld zijn (bijv. door borduring)(of door op bestelling vervaardigd of speciaal vervaardigd op verzoek van klant besteld)kunnen niet worden geretourneerd tenzij omstreden is vastgesteld dat er sprake is van een defect of anders schriftelijk is overeengekomen tussen partijen.

Producten welke in de originele verpakking worden retour verzonden en vol geplakt worden met tape worden niet als retour geaccepteerd. Deze producten zijn ervoor om als nog aan een andere klant te kunnen leveren.

Restitutie zal dan alleen plaats vinden door middel van een waardebon gekoppeld aan uw persoonlijke account verminderd met de kosten voor her-verpakking of schoonmaak kosten.

Pakketten die geweigerd worden aan het aflever adres of niet worden afgehaald op het opgegeven afhaalpunt en voor kosten van de ondernemer retour komen, dan zal hiervoor een administratievergoeding in rekening worden gebracht ten grootte van € 15,- op de retour betaling.

Retour betaling van uw aankoopbedrag;

Wanneer uw retour bij ons is binnen gekomen en behandeld wordt de retour betaling uiterlijk binnen 14 dagen weer aan u gestorneerd op hetzelfde rekening nummer als waarmee u uw aanbetaling heeft voldaan. Wijziging van rekening nummer voor teruggave kan niet worden gehanteerd ivm eventuele fraude.

Wanneer u als klant de order annuleert, wordt het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen weer aan u gestorneerd op hetzelfde rekening nummer als waarmee u uw aanbetaling heeft voldaan. Wijziging van rekening nummer voor teruggave kan niet worden gehanteerd ivm eventuele fraude.

Bij niet te leveren goederen wordt uw order in overleg met u geannuleerd en binnen 14 dagen weer aan u gestorneerd op hetzelfde rekening nummer als waarmee u uw aanbetaling heeft voldaan. Wijziging van rekening nummer voor teruggave kan niet worden gehanteerd ivm eventuele fraude.