Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Over ons

Ons bedrijf;

Paardenkruiden levert via de webshops www.paardenkruiden.nl voor de Nederlandse markt en www.paardenkruiden.be voor de Belgische markt met alle paard gerelateerde producten bij u thuis, of via een afhaal locatie voor Nederland.

Wij werken met DHL, en DHL en DPD  afhaal locaties voor Nederland om u als klant te kunnen bedienen.

Naast de webshops voor kruiden en alles voor uw paard of pony hebben wij daarnaast nog een actieve sportstal en paardenfokkerij.

Mocht u ons willen benaderen voor vragen over uw order, bestelling of meer informatie over een product, dan verzoeken wij u altijd via email deze aan ons te richten op info@paardenkruiden.nl

Dit is voor ons, ons hoofddoel en wij zijn daardoor niet altijd te bereiken via de telefoon daar de verzorging en training van paarden overdag geschied.

In de maanden april tot en met juni zijn wij vaak ook `s nachts in de been ivm onze actieve fokkerij van spring en dressuur paarden en dan zeker in de ochtend even niet aanspreekbaar.

Ons team


Wij zijn een familiebedrijf sedert 2012 actief met de inkoop en verkoop van producten per webshop, markten en winkels.

Een uit de hand gelopen hobby, welke wij met veel plezier van maandag tot en met vrijdag voor u uitvoeren en onderhouden.

Wanneer u vragen heeft stelt u ze alstublieft per email aan ons en deze wordt altijd binnen 24 uur beantwoord.