Categorieën

INFORMATIE

Fabrikanten

Aanbiedingen

Paardentrailer aansluitschema 7 en 13 polige stekker

Heb je het wel eens meegemaakt dat je op concours gaat en dan je stekker kapot rijd? of je koppelt de trailer af en vergeet net even je stekker.

Pats daar sta je dan. Geen verlichting en je bent onderweg.

  • Hoe los je dit op?
  • Wie gaat je helpen?
  • Kom je nog wel thuis vandaag zonder trailer verlichting?

Heel veel mensen zoeken zich dan een ongeluk naar een oplossing ook al is deze tijdelijk.

Paardentrailer aansluitschema 7 polige stekker

Aansluitschema 7 polige paardentrailer stekker

Via deze link kun je gemakkelijk online een PDF downloaden welke het schema voor je beschrijft van de 7 polige stekker en vaak met wat mensen op concours of op en om de stal je dit zelf kunt oplossen als je weet welke punten de remmen of de verlichting aansturen.

Klik op de volgende link om de download te starten. Klik hier

Paardentrailer aansluitschema 13 polige stekker

Aansluitschema 13 polige paardentrailer stekker

Via deze link kun je gemakkelijk online een PDF downloaden welke het schema voor je beschrijft van de 13 polige stekker en vaak met wat mensen op concours of op en om de stal je dit zelf kunt oplossen als je weet welke punten de remmen of de verlichting aansturen.

Klik op de volgende link om de download te starten. Klik hier

Wij hopen dat je dit ooit niet nodig moet hebben, maar je kunt dit natuurlijk ook even uitprinten en altijd bij je reservewiel bewaren in de auto.

Zo ben je altijd voorzien van de juiste informatie en veilig op weg. Zonder verlichting achterop je trailer kom je ook niet thuis zonder ongelukken te veroorzaken voor andere weggebruikers, maar als belangrijkste denken wij voor jou en je paard