Verhaarborstel

Verhaarborstel om makkelijke de lossen haren uit de vacht van je paard te verwijderen. Wij hebben voor u de echte furminator groot en klein. Waldhausen heeft ook een verhaarborstel die werkt op het zelfde principe. De verhaarborstel is er in verschillende kleuren zoals roze, rood en blauw. Het is een nieuwe manier om losse haren te verwijderen z...

Verhaarborstel om makkelijke de lossen haren uit de vacht van je paard te verwijderen. Wij hebben voor u de echte furminator groot en klein. Waldhausen heeft ook een verhaarborstel die werkt op het zelfde principe. De verhaarborstel is er in verschillende kleuren zoals roze, rood en blauw. Het is een nieuwe manier om losse haren te verwijderen zonder grote inspanning. De verhaarborstels zijn er om het u makkelijker te maken. Fijn om de wintervacht in het voorjaar te verwijderen. Paarden in de rui zo verwijderd u makkelijk de oude haren uit de vacht. De Verhaar borstel heeft een heel klein kammetje die door de vacht van het paard getrokken wordt met een zacht beweging zullen de haren direct verwijderd wordt. Deze borstel IS er voor om het paard of pony te verzorgen. De borstels worden ook wel gebruikt voor de hond, let u hierbij goed op welke vacht u hond heeft bij een hond met een dubbele of 3 dubbele vacht is het niet verstandig deze borstels voor paarden te gebruiken.

Heeft u vragen over de verhaarborstels mail of bel ons wij staan u graag bij om de juist keuze in de verzorging voor u paard.

Meer

Verhaarborstel Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items