Rosborstel

De Rosborstel is meestal ovaal en van rubber maar tegenwoordig zijn er ook ros borstels van ijzer of hard plastiek. Er zit ook een verschil in al die rosborstels, want een rosborstel met lange puntjes kan veel beter door de wintervacht van een paard of pony komen. Dit is handig want een ros borstel maakt al het vuil los uit de vacht van het paar...

De Rosborstel is meestal ovaal en van rubber maar tegenwoordig zijn er ook ros borstels van ijzer of hard plastiek. Er zit ook een verschil in al die rosborstels, want een rosborstel met lange puntjes kan veel beter door de wintervacht van een paard of pony komen. Dit is handig want een ros borstel maakt al het vuil los uit de vacht van het paard en daarom begin je met deze borstel als je het paard begint te verzorgen.

Een rosborstel met ijzeren ringen kan heel makkelijk vuil halen wat bovenop de vacht ligt. Vaak vinden paarden het ook niet prettig om stevig gerost te worden als de vacht heel dun is. Daarom rade wij aan een ijzeren roskam te gebruiken bij een shetty of een ijslander.

Als het paard geschoren of heeft hij een dunne zomervacht is een rubberen roskam een goede keuze.Hiermee wordt het paard niet onnodig gehinderd tijden de verzorging. Want een goede poetsbeurt is toch het leukste als het paard ervan geniet.

Een rubberen ros borstel is vandaag de dag in vele kleuren en prints te krijgen. Wij bieden vele soorten aan op onze ruitershop u kunt hier makkelijk en veilig een bestelling plaatsen.

Meer

Rosborstel Er zijn 34 producten

Toont 1 - 34 van de 34 items
Toont 1 - 34 van de 34 items