Product filter

Geactiveerde filters:
Staat
Fabrikant

Massageborstel

Informatie

Aanbiedingen

Massageborstel

Een massageborstel met magneten of een massage borstel met puntjes een paard vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Een massage geven aan een paard kan vrij gemakkelijk, op de zachte delen van het paard. Een massage borstel met magneten kunt een magneet massage doen. De allen die in de handschoen zitten draaien mee met de borstel beweging en...

Een massageborstel met magneten of een massage borstel met puntjes een paard vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Een massage geven aan een paard kan vrij gemakkelijk, op de zachte delen van het paard. Een massage borstel met magneten kunt een magneet massage doen. De allen die in de handschoen zitten draaien mee met de borstel beweging en geven de spieren ontspanning. Als je een massage geeft met een borstel met kleine puntje kun je ook gemakkelijk het vuil weghalen en even goed het paard zijn wel verdiende massage geven.

Massage handschoenen zijn er in verschillende kleuren en hebben dus ook een verschillende werking. Als u uw paard een massage geeft zorg er dan voor dat u van voren naar achteren de massage uitvoert. Zo kan het paard eerst wat ontspannen alvorens je bij de gespierde kont komt.

Meer

Massageborstel Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 5,95

  Massage Borstel Magneet Azure blue Uw paard masseren met deze massage borstel magneet azure blue. Eén zijde met rubberen noppen, de andere met magneet massagekogels voor een heerlijk ontspannende massage voor het paard. De massage borstel is zeer makkelijk in gebruik, omdat het model een handschoen is welke gemakkelijk is te gebruiken en te reinigen.

  € 5,95
 • € 5,95

  Massage Borstel Magneet Black Uw paard masseren met deze massage borstel magneet zwart-black. Eén zijde met rubberen noppen, de andere met magneet massagekogels voor een heerlijk ontspannende massage voor het paard. De massage borstel is zeer makkelijk in gebruik, omdat het model een handschoen is welke gemakkelijk is te gebruiken en te reinigen.

  € 5,95
 • € 5,95

  Massage Borstel Pink Uw paard masseren met deze massage borstel magneet roze-pink. Eén zijde met rubberen noppen, de andere met magneet massagekogels voor een heerlijk ontspannende massage voor het paard. De massage borstel is zeer makkelijk in gebruik, omdat het model een handschoen is welke gemakkelijk is te gebruiken en te reinigen.

  € 5,95
 • € 5,95

  Massage Borstel  Magneet Lime Uw paard masseren met deze massage borstel magneet lime. Eén zijde met rubberen noppen, de andere met magneet massagekogels voor een heerlijk ontspannende massage voor het paard. De massage borstel is zeer makkelijk in gebruik, omdat het model een handschoen is welke gemakkelijk is te gebruiken en te reinigen.

  € 5,95
 • € 5,95

  Massage Borstel Magneet Rust Red Uw paard masseren met deze massage borstel magneet roest rood - rust red. Eén zijde met rubberen noppen, de andere met magneet massagekogels voor een heerlijk ontspannende massage voor het paard. De massage borstel is zeer makkelijk in gebruik, omdat het model een handschoen is welke gemakkelijk is te gebruiken en te...

  € 5,95
Toont 1 - 5 van de 5 items