Massageborstel

Een massageborstel met magneten of een massage borstel met puntjes een paard vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Een massage geven aan een paard kan vrij gemakkelijk, op de zachte delen van het paard. Een massage borstel met magneten kunt een magneet massage doen. De allen die in de handschoen zitten draaien mee met de borstel beweging en...

Een massageborstel met magneten of een massage borstel met puntjes een paard vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Een massage geven aan een paard kan vrij gemakkelijk, op de zachte delen van het paard. Een massage borstel met magneten kunt een magneet massage doen. De allen die in de handschoen zitten draaien mee met de borstel beweging en geven de spieren ontspanning. Als je een massage geeft met een borstel met kleine puntje kun je ook gemakkelijk het vuil weghalen en even goed het paard zijn wel verdiende massage geven.

Massage handschoenen zijn er in verschillende kleuren en hebben dus ook een verschillende werking. Als u uw paard een massage geeft zorg er dan voor dat u van voren naar achteren de massage uitvoert. Zo kan het paard eerst wat ontspannen alvorens je bij de gespierde kont komt.

Meer

Massageborstel Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items