Hoevenkrabber

Hoevenkrabber Met stevig handvat en voor extra grip een gel handvat die vormt zich naar uw hand. een hoevenkrabber in de kleur rood of zwart, wij hebben de kleur vast die ook bij uw poetsbox past. Als u opzoek bent naar een hele nieuwe set verzorgingsproducten dan kunt u ook kiezen voor 1 kleur wij hebben de hoevenkrabber tot poetstas in 1 match...

Hoevenkrabber Met stevig handvat en voor extra grip een gel handvat die vormt zich naar uw hand. een hoevenkrabber in de kleur rood of zwart, wij hebben de kleur vast die ook bij uw poetsbox past. Als u opzoek bent naar een hele nieuwe set verzorgingsproducten dan kunt u ook kiezen voor 1 kleur wij hebben de hoevenkrabber tot poetstas in 1 matching kleur.

Een hoevenkrabben is en metalen haak met kunststof handvat of van ijzer. Het metalen gedeelte gebruikt u om de hoeven aan de onderkant schoon te maken. Dit moet regelmatig gebeuren. Als u niet regelmatig de hoeven schoonmaakt aan de onderkant dan kunnen de hoeven gaan rotten. Het is dus van groot belang om altijd een hoevenkrabber bij u te hebben ook tijdens een buitenrit. Mocht er een steentje vast zitten in de hoef kunt u deze direct gemakkelijk verwijderen. Er zijn ook hoevenkrabbers met een borstel aan de andere kant van het ijzeren gedeelte. Met deze borstel kunt u gemakkelijk de straal uit borstelen zonder hem te beschadigen.

De hoevenkrabbers zijn onmisbaar in de verzorging van een paard of pony. Een hoevenkrabber heb je ook in verschillende scherpten. Bijvoorbeeld is er een die een punt heeft hiermee kunt u diepen groeven beter uitkrabben. Een hoevenkrabber met een platte kant is goed geschokt voor paarden met gevoelige hoeven. Het is belangrijk voordat je een hoevenkrabber koopt dat je weet hoe de hoeven van het paard zijn, daarop kunt een een juiste keuze maken in kleur en vormgeving.

U besteld hier gemakkelijk en veilig online uw hoevenkrabbers.

Meer

Hoevenkrabber Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items