Manenborstel

Manenborstel Voor het verzorgen van een paard zijn manen en staart er zijn verschillende keuren waaronder rust red dit is de kleur roest rood. de kleur rood is veel lichter van kleur. Manenborstel is bedoeld voor de verzorging van de manen van het paard of pony. Een manen borstel met en zacht handvat voor een goede grip of een manenborstel die g...

Manenborstel Voor het verzorgen van een paard zijn manen en staart er zijn verschillende keuren waaronder rust red dit is de kleur roest rood. de kleur rood is veel lichter van kleur. Manenborstel is bedoeld voor de verzorging van de manen van het paard of pony. Een manen borstel met en zacht handvat voor een goede grip of een manenborstel die geschikt is voor kinderen voor het verzorgen van een pony. Wij hebben het allemaal online voor u om het te bekijken u kunt uw manen borstel ook online bestellen. De manen verzorgen gaat makkelijker als u het combineert met een anti klitspray zo breken er geen manen af omdat de borstel er dan makkelijker doorheen glijd. Dat is ideaal voor paarden met lange manen zo als een fries of haflinger.

De manenkam met ijzeren haakjes is er speciaal om de manen van het paard uit de knoop te halen(ontklitten). De manen kunnen hiermee ook worden uitgedund en worden ontwart. Deze manenkam heet manenkam antiklit en kunt u vinden in deze categorie.

Meer

Manenborstel Er zijn 30 producten

Toont 1 - 30 van de 30 items
Toont 1 - 30 van de 30 items