Paardenborstel

Paardenborstel, voor een manenborstel in het rood of een zachte borstel in de kleur blauw. Borstels voor om het paard te verzorgen vind u in deze webshop en kunt u online bekijken. Paarden borstels kunnen ook met bijbehorende poetstas of koffer gevonden worden. Voor een paardenborstel voor de hoeven hebben wij stevige borstels voor grondige rein...

Paardenborstel, voor een manenborstel in het rood of een zachte borstel in de kleur blauw. Borstels voor om het paard te verzorgen vind u in deze webshop en kunt u online bekijken. Paarden borstels kunnen ook met bijbehorende poetstas of koffer gevonden worden. Voor een paardenborstel voor de hoeven hebben wij stevige borstels voor grondige reiniging. Ook een harde borstel om vlekken uit de vacht te verwijderen vind u hier. Paarden verzorgen met een zachte borstel voor het hoofd kunt u ook hier in verschillende kleuren vinden waaronder roze. Ook borstels met een leuke print speciaal voor de kleine kinderhanden hebben we natuurlijk ook in ons assortiment. Pony borstels voor kinderen vind u ook in verschillende kleuren waaronder licht blauw en licht groen lime.

Vind de juiste borstel voor uw paard of pony voor de verzorging door kinderen of volwassenen. Een borstel met een schapenvacht zorgd voor een mooie glans op de vacht van het paard. En ook een hoevenkrabber hebben wij in vele verschillende kleuren ook met gel handvat of met extra grip door middel van een rubber laagje.

Voor goedkope paardenborstels bent u online bij ons aan het juiste adres.

Meer

Paardenborstel Er zijn 178 producten

Subcategorieën

 • Manenborstel

  Manenborstel Voor het verzorgen van een paard zijn manen en staart er zijn verschillende keuren waaronder rust red dit is de kleur roest rood. de kleur rood is veel lichter van kleur. Manenborstel is bedoeld voor de verzorging van de manen van het paard of pony. Een manen borstel met en zacht handvat voor een goede grip of een manenborstel die geschikt is voor kinderen voor het verzorgen van een pony. Wij hebben het allemaal online voor u om het te bekijken u kunt uw manen borstel ook online bestellen. De manen verzorgen gaat makkelijker als u het combineert met een anti klitspray zo breken er geen manen af omdat de borstel er dan makkelijker doorheen glijd. Dat is ideaal voor paarden met lange manen zo als een fries of haflinger.

  De manenkam met ijzeren haakjes is er speciaal om de manen van het paard uit de knoop te halen(ontklitten). De manen kunnen hiermee ook worden uitgedund en worden ontwart. Deze manenkam heet manenkam antiklit en kunt u vinden in deze categorie.

 • Hoefborstel

  hoefborstel voor het verzorgen van de hoeven van een paard. Een hoefborstel moet stevig zijn en een goede grip hebben om de hoeven makkelijker schoon te krijgen. De hoef borstel hebben wij in verschillende kleuren ook roest rood die bij ons Rust red heet. maar ook hoef borstels speciaal gemaakt voor kinderen staan bij ons in de ruitershop. Een hoefborstel is er ook in de kleuren zwart, black, lime, pink, roze, blauw en leuke print.

 • Zweetmes

  Zweetmessen zijn er in de nieuwste kleuren elk jaar een nieuwe collectie ruitersport artikelen zo ook het zweetmes in de kleur Rust red het is een donker rode kleur. maar ook blauw, zwart, black, blue, azuur blauw en lime kleuren zijn een greep uit ons aanbod. Met een zweetmes kun je na het rijden het zweet verwijderen of als u het paard heeft gewassen het paard droog maken met een zweetmes. We hebben zweetmessen met een zachte gel handvat welke zorgt voor een goed grip. Er zijn ook zweetmessen voor paarden in het ijzer met houten handvat en plastiek.

 • Hoevenkrabber

  Hoevenkrabber Met stevig handvat en voor extra grip een gel handvat die vormt zich naar uw hand. een hoevenkrabber in de kleur rood of zwart, wij hebben de kleur vast die ook bij uw poetsbox past. Als u opzoek bent naar een hele nieuwe set verzorgingsproducten dan kunt u ook kiezen voor 1 kleur wij hebben de hoevenkrabber tot poetstas in 1 matching kleur.

  Een hoevenkrabben is en metalen haak met kunststof handvat of van ijzer. Het metalen gedeelte gebruikt u om de hoeven aan de onderkant schoon te maken. Dit moet regelmatig gebeuren. Als u niet regelmatig de hoeven schoonmaakt aan de onderkant dan kunnen de hoeven gaan rotten. Het is dus van groot belang om altijd een hoevenkrabber bij u te hebben ook tijdens een buitenrit. Mocht er een steentje vast zitten in de hoef kunt u deze direct gemakkelijk verwijderen. Er zijn ook hoevenkrabbers met een borstel aan de andere kant van het ijzeren gedeelte. Met deze borstel kunt u gemakkelijk de straal uit borstelen zonder hem te beschadigen.

  De hoevenkrabbers zijn onmisbaar in de verzorging van een paard of pony. Een hoevenkrabber heb je ook in verschillende scherpten. Bijvoorbeeld is er een die een punt heeft hiermee kunt u diepen groeven beter uitkrabben. Een hoevenkrabber met een platte kant is goed geschokt voor paarden met gevoelige hoeven. Het is belangrijk voordat je een hoevenkrabber koopt dat je weet hoe de hoeven van het paard zijn, daarop kunt een een juiste keuze maken in kleur en vormgeving.

  U besteld hier gemakkelijk en veilig online uw hoevenkrabbers.

 • Massageborstel

  Een massageborstel met magneten of een massage borstel met puntjes een paard vind het heerlijk om gemasseerd te worden. Een massage geven aan een paard kan vrij gemakkelijk, op de zachte delen van het paard. Een massage borstel met magneten kunt een magneet massage doen. De allen die in de handschoen zitten draaien mee met de borstel beweging en geven de spieren ontspanning. Als je een massage geeft met een borstel met kleine puntje kun je ook gemakkelijk het vuil weghalen en even goed het paard zijn wel verdiende massage geven.

  Massage handschoenen zijn er in verschillende kleuren en hebben dus ook een verschillende werking. Als u uw paard een massage geeft zorg er dan voor dat u van voren naar achteren de massage uitvoert. Zo kan het paard eerst wat ontspannen alvorens je bij de gespierde kont komt.

 • Glansborstel

  Glansborstel. Vaak zie je foto van paarden met een super glanzende vacht, hoe doen ze dat? nou er zijn glans borstels en glans microfiber handschoenen die de glans echt naar boven haalt.

  Wat is het mooi om op een wedstrijd met een glanzend paard aan te komen. Borstel je paard goed met een stevige borstel daarna met een borstel met lange haren als ja als het stof uit de vacht ziet gaan ga je er als laatste over met een glans borstel, schapenvacht, glans borstel gemaakt van geitenhaar of glans microfiber handschoen omdat de borstel of handschoen zo zacht zijn zal de vacht gaan glanzen zeker af je het afmaakt met een glansspray.

  Laat je paard shinen met de glans borstels en glans producten van waldhausen en pfiff voor een glanzende vacht net als de professionele paarden.

  Bij een set borstels zit meestal ook een glans borstel. Een set borstels zijn er in verschillende kleuren.

 • Rosborstel

  De Rosborstel is meestal ovaal en van rubber maar tegenwoordig zijn er ook ros borstels van ijzer of hard plastiek. Er zit ook een verschil in al die rosborstels, want een rosborstel met lange puntjes kan veel beter door de wintervacht van een paard of pony komen. Dit is handig want een ros borstel maakt al het vuil los uit de vacht van het paard en daarom begin je met deze borstel als je het paard begint te verzorgen.

  Een rosborstel met ijzeren ringen kan heel makkelijk vuil halen wat bovenop de vacht ligt. Vaak vinden paarden het ook niet prettig om stevig gerost te worden als de vacht heel dun is. Daarom rade wij aan een ijzeren roskam te gebruiken bij een shetty of een ijslander.

  Als het paard geschoren of heeft hij een dunne zomervacht is een rubberen roskam een goede keuze.Hiermee wordt het paard niet onnodig gehinderd tijden de verzorging. Want een goede poetsbeurt is toch het leukste als het paard ervan geniet.

  Een rubberen ros borstel is vandaag de dag in vele kleuren en prints te krijgen. Wij bieden vele soorten aan op onze ruitershop u kunt hier makkelijk en veilig een bestelling plaatsen.

 • Paarden Borstel

  Een paarden borstel om een paard of pony te verzorgen. Een paardenborstel is iets anders dan een paarden rosborstel met een paarden borstel(die je gebruikt na het rosborstelen van je paard of pony) kun je het vrijgekomen vuil makkelijk uit de vacht halen. De paarden borstel zorgt voor een diepe reiniging van de vacht waarmee nog meer stof op de vacht zal gaan liggen. Na de paarden borstel gebruik je een zachte borstel of een borstel met lange haren om het stof weg te halen. Je laat je paard extra glimmen met een glans borstel, schapenvacht of geitenhaar borstel. Deze borstels vind je in de categorie paardenborstels.

  Mocht u vragen hebben over een paarden borstel of een van de andere ruitersport artikelen bel of mail ons gerust.

 • Verhaarborstel

  Verhaarborstel om makkelijke de lossen haren uit de vacht van je paard te verwijderen. Wij hebben voor u de echte furminator groot en klein. Waldhausen heeft ook een verhaarborstel die werkt op het zelfde principe. De verhaarborstel is er in verschillende kleuren zoals roze, rood en blauw. Het is een nieuwe manier om losse haren te verwijderen zonder grote inspanning. De verhaarborstels zijn er om het u makkelijker te maken. Fijn om de wintervacht in het voorjaar te verwijderen. Paarden in de rui zo verwijderd u makkelijk de oude haren uit de vacht. De Verhaar borstel heeft een heel klein kammetje die door de vacht van het paard getrokken wordt met een zacht beweging zullen de haren direct verwijderd wordt. Deze borstel IS er voor om het paard of pony te verzorgen. De borstels worden ook wel gebruikt voor de hond, let u hierbij goed op welke vacht u hond heeft bij een hond met een dubbele of 3 dubbele vacht is het niet verstandig deze borstels voor paarden te gebruiken.

  Heeft u vragen over de verhaarborstels mail of bel ons wij staan u graag bij om de juist keuze in de verzorging voor u paard.

 • Paarden Borstelset

  Borstelsets in alle kleuren zoals rood en paars of lila. De paarden borstelset met leuke print bijvoorbeeld stippels of hartjes. Elke set borstels hebben alle borstels om een paard of pony de dagelijkse verzorging te geven. Er is een set borstels die een zachte borstel, een harde borstel, een glans borstel en een rosborstel in een set hebben. Soms zit er in 1 borstelset ook een hoevenkrabber.

  Paarden borstelset is ook te verkrijgen met een poetskoffer of poetskist poetstas. Deze borstels zijn vaak in een kleur bijvoorbeeld roze, paars, zwart of blauw.

 • Hoofdborstel

  Hoofdborstel een zachte borstel:

  voor het hoofd van een paard en pony. Met de borstel kan het hele hoofd gepoetst worden. De zachte structuur zorgt voor een mooie glans op het paardenhoofd. Een hoofdborstel is meestal klein en ligt makkelijk in de hand zo kan de hoofdborstel alle contouren van het hoofd volgen. Het is ook belangrijk regelmatig de vacht van het paard maar ook zeker het hoofd van het paard goed te verzorgen. Dit zorgt voor extra doorbloeding en stimuleert de gezondheid van de vacht.

  Een Hooftborstel is er in verschillende met glitters in de kleur blauw of roze. Ook is de hoofdborstel er in verschillende merken. Merk Pfiff of Waldhausen Bestel nu een hoofdborstel online in onze webschop.

 • Schrobborstel

  Schrobborstel voor paarden. Een schrobborstel om de vacht en de hoeven mee schoon te schrobben. Harde borstel waar zonder moeite het vuil verdwijnt. de Schrobborstel ligt goed in de hand en is onmisbaar bij de dagelijkse verzorging van het paard.

 • Poetsblok

  Een poetsblok is een soort steen die ruw is. Met dit poetsblok kunt u vuil uit de vacht van een paard schrobben. Een poetsblok kan ook helpen bij vlekken op witte benen en vlekken op witte paarden. Door zachtjes over de vlek te boenen wordt wit weer witter. Een poetsblok is meestal van puimsteen gemaakt. Met een poetsblok verweiderd u opgedroogd modder, horzeleitjes, mest en vlekken. Als het poetsblok het mider goed doet is dat een teken dat er vuil inzit als u deze verwijderd kunt u de poetsblok weer optimaal gebruiken.

  Als u een poetsblok op de benen gebruikt zorg u dan dat u dit zachtjes en zonder druk uitvoert dit kan namelijk onprettig aan voelen bij paard en pony.

  Een poetsblok wordt ook wel wondersteen genoemd dit omdat de steen uitstekend werkt bij een wit paard. Het paard war het lastigste is om schoon te maken en te houden.

Toont 1 - 178 van de 178 items
Toont 1 - 178 van de 178 items