Anti Klit en Glans producten

Zoekt u een antiklitspray voor de manen en staart of voor de vacht van uw paard of pony. Wij hebben vele verschillende merken zoals Sectolin, Stiefel,   Pfiff en waldhausen. DE spray is bedoeld om de manen makkelijker te door kammen en de anti klit spray zorgt voor een prachtig glans. Er zijn ook speciale producten voor de vacht, deze vachtspray...

Zoekt u een antiklitspray voor de manen en staart of voor de vacht van uw paard of pony. Wij hebben vele verschillende merken zoals Sectolin, Stiefel,   Pfiff en waldhausen. DE spray is bedoeld om de manen makkelijker te door kammen en de anti klit spray zorgt voor een prachtig glans. Er zijn ook speciale producten voor de vacht, deze vachtspray zorgt ervoor dat de vacht gaat glimmen en dat stof en vuil worden geweerd. De vachtspray en de staart en manen spray is onmisbaar in je poetskist of paardenapotheek annex drogist kast. Wij hebben ook glansspray met glitters en of in de kleur roze. Staart en manenspray van Foxfire zijn erg goed en ook een veel verkocht product. Wij krijgen op de glansspray van Stiefel zeer goede recensies, zoals makkelijk door kam baar  en een mooie glans. Een vachtspray kan ook vaak voor staart en manen gebruikt worden vaak wordt dit aangegeven op het etiket dit is goedkoper in aanschaf maar vaak duurder in gebruik omdat je er meer van gebruikt wordt. Wij verkopen ook online de 2.5 liter en de 5 liter voor grote stallen of als u meerdere paarden bezit.

Doordat in de vacht spray en de staart en manen spray een verzorgingsproduct zit die helpt vuil te weren blijft de staart en manen dagen na gebruik nog makkelijk te borstelen en het vuil is makkelijker te verwijderen. Wij raden aan de vachtspray en de staart en manen spray enkele dagen voor een wedstrijd te gebruiken. Dit maakt de kans dat het zadel gaat glijden of dat de ingevlochten vlechten er makkelijk uitglijden kleiner.

Meer

Anti Klit en Glans producten Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items