Hoofdstellen

Informatie

Hoofdstellen

Hoofdstellen

voor elke discipline in de paardensport is er een ander hoofdstel beschikbaar. Voor elk van die discipline in het belangrijk dat het hoofdstel de juiste maat heeft en dus goed past.

Een hoofdstel met mexicaanse neusriem: wordt vaak gebruikt in de springsport. De neusriem zorgt ervoor dat men een betere controle houd over een sterk ...

Hoofdstellen

voor elke discipline in de paardensport is er een ander hoofdstel beschikbaar. Voor elk van die discipline in het belangrijk dat het hoofdstel de juiste maat heeft en dus goed past.

Een hoofdstel met mexicaanse neusriem: wordt vaak gebruikt in de springsport. De neusriem zorgt ervoor dat men een betere controle houd over een sterk paard.

De lage neusriem: Is een andere bewoording voor het Hannoveraans hoofdtsel, De neusriem ligt laag waardoor het bit stiller ligt en er beter gestuurd kan worden met jonge paarden zonder het bit door de mond te trekken.

De hoofdstellen hannoveraan: zie je vaak gebruik bij jonge paarden en beginnende ruiters en amazone zelde als de lage neusriem.

De Stang en trens hoofdstellen: mogen gebruikt worden vanaf de klasse Z1 in de wedstrijdsport.

De trend van afgelopen jaren zijn de bitloze hoofdstellen: Mensen willen graag het paard zo min mogelijk belasten en kiezen daarom een bitlooshoofdstel.

Hoofdstellen Anatomisch: zijn in de vorm van het hoofd van een paard gemaakt. Om zo drukpunten te minimaliseren en en zo gelijk mogelijke druk verdelen te creëren.

Een Engels hoofdstel: de standaard hoofdstel die wij allemaal kennen.

een trenshoofdstel:Hier is nog wat twijfel over de ene noemt het engelse hoofdstel Trens hoofdstel terwijl de andere zegt nee een trens hoofdstel is een kortere benaming voor het hoofdstel met stang en trens.

Shetty hoofdstel, is een hoofdstel in de maat Shetlander.

Hoofdstellen zijn er in verschillende maten de meest gangbare maten zijn mini shet, shet, pony, cob, full en extra full. Waarin de extra full vaak wordt gedragen door een fries paard en de mini shet wordt gedragen bij shetlanders onder de 80 cm.

Het materiaal is vaak leder of pvc.

Voor je een hoofdstel gaat kopen, is het verstandig om te bepalen met wat voor type hoofdstel je een paard of pony gaat berijden, want elke paard heeft er baat bij om te kijken wat hij nodig heeft.

Meer

Hoofdstellen Er zijn 125 producten

Subcategorieën

 • Hoofdstel

  Hoofdstel voor een paard pony shetlander of ijslander kopen?

  of van een fries paard koopt u bij deze paardenwinkel online. Hoofdstel in maat cob en full maar ook pony

  Een hoofdstel is meestal van leder, maar tegenwoordig ook van kunststof en in verschillende kleuren leverbaar.

   

  Trenshoofdstel

  Zoekt u een trenshoofdstel voor uw paard of uw pony? Wij verkopen online de nieuwste trends in hoofdstellen voor paarden – Onze webshop Paardenkruiden.nl biedt u de ruimste keuze voor een hoofdstel voor uw paard.

   

  Keuze aan hoofdstellen

  Waarom zo veel keuze? wij vinden dat het juiste hoofdstel moet passen bij het paard en de ruiter. Een hoofdstel is immers een groot deel van de communicatie tussen de twee beide partijen.

  Bij een hoofdstel uitzoeken is daarom voor ons niet alleen de kleur belangrijk, want de kleuren zijn te verkrijgen van zwart, goud, roze, en blauw.

   

  Wel of geen sperriem

  Ook de maat, het leermateriaal met of zonder sperriem. Alles is belangrijk bij het uitzoeken van het juiste hoofdstel voor welke tak van paardensport dan ook.

  U kent als eigenaar uw paard als de beste, daarom hebben wij alle onze keuze`s in hoofdstellen makkelijk onderverdeeld in sub categorieën.

  Een trenshoofdstel, een engels hoofdstel met en zonder sperriem, zacht Italiaans leer voorzien van strass stenen in de kleur bruin, goud, zilver, blauw, rood noem maar op.

  De meest trendy kleuren vind u hier in onze online paardenwinkel.

  Heeft u het perfecte hoofdstel voor uw paard pony of shetty gevonden dan kunt deze bij ons direct bestellen, u kunt al uw paardenspullen ook in de persoonlijke winkelmand plaatsten om later nogmaals te bekijken en of te bestellen.

 • Bitloos Hoofdstel

  Wanneer een bitloos hoofdstel?

  Wanneer de keuze wordt gemaakt om bitloos met uw paard of pony te gaan rijden is het tijd om een passend bitloos hoofdstel bij u en uw paard te zoeken.

  Er zijn namelijk vele verschillende bitloze hoofdstellen. en ieder bitloos hoofdstel heeft zijn eigen inwerking op het hoofd van het paard.

   

  Belangrijk:

  Daarom is het belangrijk eerst te weten op welke inwerking het paard het beste reageert.

  Zoekt u een bitloos hoofdstel kin (kaak) gekruist, sidepull of met twee ringen aan de neusriem, of een handige hackamore dan vind u deze in onze online paardenwinkel.

  Het Bitloos hoofdstel werkt in elke uitvoering in op een ander deel van het hoofd om zo je paard te kunnen leiden.

   

  Sidepull

  De sidepull werkt voornamelijk door druk op de neus van het paard te geven.

  Het woord sidepull zegt het al dat aan beide kanten van de neus druk kan worden uit geoefend. Het kaakgekruist systeem werkt in op de kin en kaak en de neus en achter de oren.

  De meeste mensen beginnen met een kaak gekruist hoofdstel om voor het eerst bitloos te gaan rijden.

  Vaak komt men er achter dat een sidepull ook ruim voldoende is en stappen ze over op een bitloos hoofdstel met minder drukpunten zoals het sidepull hoofdstel.

 • Hoofdstel Budget

  Hoofdstel Budget, Goedkoop hoofdstel voor een paard of pony nodig? Hoofdstel budget heeft ook voor de kleinere beurs prima hoofdstellen. Het hoofdstel is altijd van goede kwaliteit omdat wij vinden dat ook een budget hoofdstel van goede kwaliteit moet zijn.

 • Hannoveraans Hoofdstel

  Hannoveraans Hoofdstel is een hoofdstel met lage neusriem. Het hoofdstel is speciaal bedoeld voor jonge paarden en of onervaren ruiters. De lage neusriem zorgt ervoor dat het bit niet door de mond getrokken wordt bij het sturen en of onverwachte bewegingen. De neusriem houd het bid op de juiste plaats waardoor je beter het contact kan blijven behouden. De lage neusriem zorgt er tevens voor dat er neer inwerking op de neus van het paard ontstaat waardoor het wegdraaien van het hoofd  makkelijker zou moeten gaan. Zie hannoveraans hoofdstel!

 • Shetty Hoofdstel

  Shetty Hoofdstel is een hoofdstel voor een shetlander. maat mini shet of shet is bij ons maat m shetty en maat shetty. zoekt u een leuk hoofdstel voor een shetlander dan vind u deze in onze online paardenwinkel hier.

 • Mexicaans Hoofdstel

  Mexicaans Hoofdstel heeft een neusriem die gekruist is over de neus. Dit wordt ook wel Mexicaanse neusriem genoemd.

  Deze vorm van hoofdstellen wordt gebruikt in de springsport. Met name bij sterke paarden omdat deze neusriem een stevige inwerking heeft op de neus van het paard.

  Waar het Mexicaans hoofdstel kruist op de neus zit vaak een zacht bontje.

  De hoofdstellen die wij verkopen online in onze paardenwinkel zijn inclusief teugels tenzij er anders is vermeld bij het product.

  Zoekt u een hoofdstel met Mexicaanse neusriem? Wij hebben dit hoofdstel in verschillende kleuren in de maat Pony, Cob en full.

  Een Mexicaans hoofdstel van uitstekend zacht leder en een perfecte afwerking in de kleur zwart of bruin vind u in deze ruitershop.

 • Stang en Trens Hoofdstel

  Stang en Trens Hoofdstel wanneer je met een dit hoofdstel mag rijden op een wedstrijd heb je al veel training en punten verdiend. Daarom vinden wij en onze merken in de paardensport het belangrijk dat deze hoofdstellen zeker ultra fijn moeten zitten. Gemaakt van zacht leder en of rond genaaid moet dit zeker lukken. De hoofdstellen stang en trens zijn van het merk Waldhausen en Busse ruitersport.

 • IJslanderhoofdstel

  IJslanderhoofdstel een hoofdstel voor een ijslander is precies op maat gemaakt. Het hoofdstel is er in turquoise of rood maar ook met strass zilver. een goed passend hoofdstel voor uw ijslander.

 • Western Hoofdstel

  Western Hoofdstel

 • Menhoofdstel

  Menhoofdstel

 • Frontriemen

  Frontriemen

 • Hoofdstel Accessoires

  Hoofdstel Accessoires

Toont 1 - 125 van de 125 items
 • € 89,95
  Nieuw

  Sidepull bitloos hoofdstel Linda Tellington-Jones Lindell De Lindell is een bitloos hoofdstel, ontwikkeld door Linda Tellington-Jones met een verstijfde neusriem, die de mond van het paard beschermt.In de TTEAM-training wordt het voornamelijk gebruikt bij het werken met jonge paarden en paarden met gevoelige monden. Ook voor paarden die te zwaar zijn,...

  € 89,95
 • € 37,95
  Nieuw

  STAR Basic Hoofdstel Zip Flash neusriem- Rechte poll- Rechte frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Nikkel gecoate ijzeren gespen- 19 centimeter teugelsSTERGoede budget-hoofdstelcollectie van Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatieverhouding! Duurzaam kwaliteitsleer - vakmanschap. Nieuw Product Let op beschikbaarheid

  € 37,95
 • € 94,95
  Nieuw

  Hoofdstel X-Line Winter 19  Waldhausen Neusriem met sperriem- Poll met extra oorruimte- Gebogen frontriem met grote en kleine kristallen- Zacht gevoerde neusriem en poll- Roestvrijstalen gespen- 19 centimeter teugelsStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in leerbewerking staat garant voor topkwaliteit en...

  € 94,95
 • € 89,95
  Nieuw

  Hoofdstel Bueno X-Line Waldhausen Neusriem met sperriem- Anatomisch gevormde poll- Gebogen frontriem met steentjes glinsterende in romige tinten- Neusriem, frondeel en poll zacht gevoerd- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in leerbewerking staat garant...

  € 89,95
 • € 94,95
  Nieuw

  Hoofdstel Olivia X-Line Waldhausen Neusriem met sperriem- poll met extra oorvrijheid- Gebogen frontriem met glinsterende strass steentjes in olijftinten- Neusriem, frondeel en hoofddeksel zacht gevoerd- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in leerbewerking staat...

  € 94,95
 • € 94,95
  Nieuw

  Ruby X-Line Hoofdstel Neusriem met sperriem- Poll met extra oorvrijheid- Gebogen frontriem met glinsterende strass-steentjes in roodtinten- Neusriem, frondeel en poll zacht gevoerd- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in leerbewerking staat garant voor...

  € 94,95
 • € 159,95
  Nieuw

  Waldhausen Newshape S-Line Hoofdstel Flash-neusriem met extra vulling- Innovatieve snit in de neusriem- poll met extra oorvrijheid en extra zachte vulling - Gebogen frontriem met elegante strass ketting in het midden- Neusriem en poll zacht gevoerd- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van Waldhausen.180...

  € 159,95
 • € 21,95

  Hoofdstel Budget Basic Star Maat Pony, cob en full. Flash neusriem- Recht kopstuk- rechte frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Nikkel gecoate ijzeren gespen- Teugels van 19 mmSTERGoede budget-hoofdstelcollectie van Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatieverhouding! Duurzaam kwaliteitsleer - vakmanschap.

  € 21,95
 • € 37,95

  Hoofdstel Star Rosè Gold Waldhausen Engels hoofdstel van zwart leder en gouden neus en frontiem. In maat pony cob en full beschikbaar. Super glimmende eyecatcher voor jou en je paard. - Neusriem met sperriem- Recht kopstuk- Gebogen frontriem- Neusriem en frondeel bedekt met synthetisch materiaal- Vernikkelde ijzeren gespen- Teugels van 19 mmSTERGoede...

  € 37,95
 • € 79,95

  Hoofdstel Flieder X-Line Waldhausen Engels Hoofdstel in de kleur zwart met zacht roze parels op de frontriem, In de maat Cob en maat full. Geven een romantische look en een tijdloze betovering aan het paard. - Pullback neusriem- Kopstuk met extra oorruimte- Gebogen frontriem met vierkante parels- bij de oren en neusriem zacht gevoerd- Roestvrijstalen...

  € 79,95
 • € 84,95

  Hoofdstel Supersoft Glam X Line Engels hoofdstel met verwijderbare sperriem, van heel zacht leder. In de maat Pony, cob en full. Voor die glamour look bij een paard. - neusriem met sperriem- Extreem zacht leer- Anatomisch gevormd kopstuk- Gebogen frondeel met strass-ketting- Neusriem, frondeel en kopstuk met zachte voering- Verwijderbare lus voor...

  € 84,95
 • € 8,95

  Hoofdstel Accessoires Neus en Poll Bontje Grey Zachte lambont in de kleur grijs voor om de gevoelige brug van de neus van het paard of poll Bij de oren te beschermen tegen drukpunten van het hoofdstel. Kan gemakkelijk worden vastgemaakt met 3 klittenbandsluitingen. Ongeveer 28 cm. Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral effectief zijn...

  € 8,95
 • € 8,95

  Hoofdstel Accessoires Neus en Poll Bontje Black/White Zachte lambont in de kleur zwart wit voor om de gevoelige brug van de neus van het paard of poll Bij de oren te beschermen tegen drukpunten van het hoofdstel. Kan gemakkelijk worden vastgemaakt met 3 klittenbandsluitingen. Ongeveer 28 cm. Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral...

  € 8,95
 • € 8,95

  Hoofdstel Accessoires Neus en Poll Bontje Brown Zachte lambont voor om de gevoelige brug van de neus van het paard of poll Bij de oren te beschermen tegen drukpunten van het hoofdstel. Kan gemakkelijk worden vastgemaakt met 3 klittenbandsluitingen. Ongeveer 28 cm. Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral effectief zijn bij het...

  € 8,95
 • € 8,95

  Hoofdstel Accessoires Neus en Poll Bontje Black Zachte lambont voor om de gevoelige brug van de neus van het paard of poll Bij de oren te beschermen tegen drukpunten van het hoofdstel. Kan gemakkelijk worden vastgemaakt met 3 klittenbandsluitingen. Ongeveer 28 cm. Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral effectief zijn bij het...

  € 8,95
 • € 8,95

  Hoofdstel Accessoires Neus en Poll Bontje White Zachte lambont voor om de gevoelige brug van de neus van het paard of poll Bij de oren te beschermen tegen drukpunten van het hoofdstel. Kan gemakkelijk worden vastgemaakt met 3 klittenbandsluitingen. Ongeveer 28 cm. Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral effectief zijn bij het...

  € 8,95
 • € 5,95

  Hoofdstel Accessoires Neus - Kin Bontje White Zacht bontje om de kin te beschermen. Bontje wordt aangebracht onder de kin aan de neusriem. Eenvoudig te bevestigen met 2 klittenbandsluitingen. Om schuurplekken bij een paard te ver komen. Gemaakt van lamsbont in de kleur wit. Ongeveer 18 cm.Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral effectief...

  € 5,95
 • € 5,95

  Hoofdstel Accessoires Neus - Kin Bontje Brown Zacht bontje om de kin te beschermen. Bontje wordt aangebracht onder de kin aan de neusriem. Eenvoudig te bevestigen met 2 klittenbandsluitingen. Om schuurplekken bij een paard te ver komen. Gemaakt van lamsbont in de kleur bruin. Ongeveer 18 cm.Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral...

  € 5,95
 • € 5,95

  Hoofdstel Accessoires Neus - Kin Bontje Black Zacht bontje om de kin te beschermen. Bontje wordt aangebracht onder de kin aan de neusriem. Eenvoudig te bevestigen met 2 klittenbandsluitingen. Om schuurplekken bij een paard te ver komen. Gemaakt van lamsbont in de kleur zwart. Ongeveer 18 cm.Echt lamsbond heeft uitstekende eigenschappen, die vooral...

  € 5,95
 • € 24,95

  IJslander Training Hoofdstel Gemaakt van het beste leer dit ijslanderhoofdstel om uw ijslander te trainen, met verstelbare nekriem en bakstukken. Massief messing kleurige gespen.Zonder teugels

  € 24,95
 • € 44,95

  IJslander Hoofdstel Svartur Hoofdstel voor ijslanders gemaakt van het beste, rond gestikt kwaliteitsleer. Kenmerkt een decoratieve band langs neus- en frontriem. Zilverkleurige gespen.Geleverd zonder teugels

  € 44,95
 • € 34,95

  IJslander Hoofdstel Keflavik Een ijslander hoofdstel met lage neusriem vast gemaakt voor het bit. Neus en frontriem zijn bezet met glinsterende strass steentjes, een witte bies maakt het stijlvolle uiterlijk compleet, evenals de zilverkleurige gespen. Gemaakt van het beste leer. Zonder teugels

  € 34,95
 • € 34,95

  IJslander Hoofdstel Reykjavik Een ijslanderhoofdstel met lage neusriem wordt vaak gebruikt om het bit stil te leggen in de mond, Bijvoorbeeld bij jonge paarden en of beginnende ruiters. Taupekleurige synthetische inzetstukken Bij de frontriem- en neusriem. Contrastkleurige stiksels. Anatomisch gevormd kopstuk en zilverkleurige gespen. Gemaakt van premium...

  € 34,95
 • € 39,95

  IJslander Hoofdstel Akranes Gebogen frontriem met grijze, zwarte en zilverkleurige strass-steentjes. Neusriem met bijpassende strass steentjes. Neusriem met sperriem, zacht gevoerd. Zilverkleurige gespen. Gemaakt van hoogwaardig leer. Zonder Teugels

  € 39,95
 • € 39,95

  IJslander Hoofdstel Selfloss Dit ijslander hoofdstel heeft een lage neusriem zoals bij een hannoveraans hoofdstel en heeft een gebogen frontriem met Holly berry (kersen kleur) gekleurde strass steentjes. De neusriem is versierd met een paarse inzet. Anatomisch gevormde hals, zilverkleurige gespen. Gemaakt van hoogwaardig leer. Geleverd zonder Teugels.

  € 39,95
 • € 39,95

  IJslander Hoofdstel Grindavik Turquoise Dit ijslander hoofdstel heeft een Engelse neusriem met een sperriem. Neus- en frontriem zijn bezet met gekleurde turquoise strass steentjes. Afneembare sperriem. Zilverkleurige gespen. Gemaakt van premium leer.

  € 39,95
 • € 39,95

  IJslander Hoofdstel Grindavik Black White Dit ijslander hoofdstel heeft een Engelse neusriem met een sperriem. Neus- en frontriem zijn bezet met gekleurde strass steentjes. Afneembare sperriem. Zilverkleurige gespen. Gemaakt van premium leer.

  € 39,95
 • € 47,95

  IJslander Hoofdstel Hòlar Met een recht kopstuk dat ver naar achteren is gesneden en zacht gevoerde, blauwe en grijze stenen in de frontriem. Kopstuk, frondeel en neusriem zijn zacht gevoerd. Kopstuk en neusriem zijn gevoerd in blauw. De neusriem is gemaakt om extreem zacht te zijn. Zilverkleurige gespen. Gemaakt van hoogwaardig leer.

  € 47,95
 • € 13,95

  Frontriem V vorm Victory V vormige frontriem met grote strass in het midden. In maat Cob en maat full een v frontriem van zwart leder.Frontriem uit de Star collectie:Goede en lage prijs gebogen frontriemen collectie door Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatie verhouding! Duurzaam leer - vakmanschap

  € 13,95
 • € 24,95

  Frontriem Gebogen Fine Gebogen frontriem met een fijne strass rij in het midden. Niet opgevuld.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 24,95
 • € 31,95

  Frontriem Gebogen Nice Gebogen frontriem met zilveren strass-steentjes van verschillende groottes. Niet opgevuld.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 31,95
 • € 17,95

  Frontriem Gebogen Pretty Silver Beige Gebogen frontriem met rechthoekige en ronde glinsterende zilver en beige rhine stones. Niet gevoerd.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 17,95
 • € 17,95

  Frontriem Gebogen Pretty Silver Gebogen frontriem met rechthoekige en ronde glinsterende zilveren rhine stones. Niet gevoerd.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 17,95
 • € 22,95

  Frontriem Wave Turquoise Gebogen frontriem met 4 rijen turquoise glinsterende strass steentjes. Niet opgevuld.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen gebogen frontriemen.

  € 22,95
 • € 22,95

  Frontriem Wave Silver Gebogen frontriem met 4 rijen zilveren glinsterende strass steentjes. Niet opgevuld.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen gebogen frontriemen.

  € 22,95
 • € 22,95

  Frontriem Wave Rosé Gebogen frontriem met 4 rijen rode glinsterende strass steentjes. Niet opgevuld.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen gebogen frontriemen.

  € 22,95
 • € 19,95

  Frontriem Gebogen Pearl Red Rood gebogen frontriem met mooie, glinsterende parels. Niet gevoerd. Maat Cob en maat full.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 19,95
 • € 19,95

  Frontriem Gebogen Pearl Blue Royal Blauw gebogen frontriem met mooie, glinsterende parels. Niet gevoerd.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 19,95
 • € 17,95

  Frontriem Gebogen Brown Gold Fashion Goud bruine gebogen frontriem met vier rijen strass-steentjes, zacht gevoerd.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen.

  € 17,95
 • € 22,95

  Frontriem Dubbel Romance Silver Dubbele gebogen frontriem met zilveren steentjes in het midden. In maat cob en maat full kleur Zilver.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen Split frontriemen.

  € 22,95
 • € 22,95

  Frontriem Dubbel Romance Red Dubbele gebogen frontriem met rode steentjes in het midden. In maat cob en maat full kleur rood.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen Split frontriemen.

  € 22,95
 • € 22,95

  Frontriem Dubbel Romance Light blue Dubbele gebogen frontriem met Licht blauwe steentjes in het midden. In maat cob en maat full.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen Split frontriemen.

  € 22,95
 • € 22,95

  Frontriem Dubbel Romance Black Dubbele gebogen frontriem met steentjes in het midden.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen Split frontriemen.

  € 22,95
 • € 7,95

  Frontriem V vorm Diamand V vorm frontriem, gevoerd, bezet met een reeks zilveren strass-steentjes. Frontriem uit de Srar collectie:Goede en lage prijs v vormige frontriemen collectie door Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatie verhouding! Duurzaam leer - vakmanschap

  € 7,95
 • € 7,95

  Frontriem Diep Gebogen Diamand Gebogen frontriem, gevoerd, bezet met een reeks zilveren strass-steentjes. Frontriem uit de Star collectie:Goede en lage prijs gebogen frontriemen collectie door Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatie verhouding! Duurzaam leer - vakmanschap

  € 7,95
 • € 6,95

  Frontriem Recht Zilver Stone Rechte frontriem met een reeks zilveren strass-steentjes, frontriem gevoerd.

  € 6,95
 • € 22,95

  Frontriem Gebogen Holly Berry Gebogen frontriem, zacht gevoerd en bezet met grote, glinsterende strass steentjes in de kleur Holly berry en fuchsia (kersen kleur). Zomer of niet haal de altijd zomerse look naar boven in de paard, met deze zomerse kleuren frontriem. In maat cob en maat full.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de...

  € 22,95
 • € 19,95

  Frontriem Summer 18 Brilliant blue Pastel green Gebogen frontriem, zacht gevoerd en bezet met grote, glinsterende strass steentjes in de kleur briljant blauw en pastel groen. Zomer of niet haal de altijd zomerse look naar boven in de paard, met deze zomerse kleuren frontriem.In maat cob en maat full.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit...

  € 19,95
 • € 19,95

  Frontriem Summer 18 Light Orange dusky pink Gebogen frontriem, zacht gevoerd en bezet met grote, glinsterende strass steentjes in de kleur licht oranje en zacht roze. Zomer of niet haal de altijd zomerse look naar boven in de paard, met deze zomerse kleuren frontriem.In maat cob en maat full.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de...

  € 19,95
 • € 31,95

  Frontriem Bijou Black White Gebogen zwarte frontriem ook in de maat voor een fries paard (x full), zacht gevoerd en bezet met grote, glinsterende witte strass steentjes. Prachtige aanvulling op een bestaand hoofdstel om het paard te laten shinen.Hoogwaardig vakmanschap en de beste leerkwaliteit behoren tot de kenmerken van alle Waldhausen frontriemen. In...

  € 31,95
 • € 52,95

  Hoofdstel Wit Voltige Wit Engels hoofdstel welke ook gebruikt wordt bij voltige. Gemaakt van hoogwaardig wit leer. De neusriem is verhoogt voor een extra trendy look, geleverd zonder teugels en bit. Zou ook uitstekend kunnen staan bij een donker gekleurd paard.Maat: (WB) Full

  € 52,95
 • € 34,95

  Hannoveraans Hoofdstel Hanover Hoofdstel met lage neusriem, vaak wordt dit hoofdstel gebruikt bij jonge paarden en of beginnende ruiters. Door de lage neusriem blijft het bit beter op zijn plek in het paard zijn mond. - Lage neusriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel...

  € 34,95
 • € 34,95

  Mexicaans Hoofdstel Star City Dit Hoofdstel is vaak gebruikt bij sterke paarden, de inwerking op de neus wordt gebruikt in de springsport. - Mexicaanse neusriem (gekruiste neusriem)- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breedSTARGoede en lage prijs Mexicaans...

  € 34,95
 • € 22,95

  Western Hoofdstel Virginia Kopstuk aan beide zijden verstelbaar. Gevlochten frontriem en bakstukken. Met dubbele Chicago-schroefjes. Fijnste kwaliteitsleer.Alle western hoofdstellen worden geleverd zonder teugels en bitMaat Quarter Horse

  € 22,95
 • € 59,95

  Hoofdstel Sevilla X Line Brown Engels hoofdstel met sperriem in de kleur bruin en de maat pony, cob en full beschikbaar. Mooi verwerkt leer draagt het paard met plezier. - Engels gecombineerd hoofdstel- Recht kopstuk- rechte frontriem- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge...

  € 59,95
 • € 59,95

  Hoofdstel Sevilla X Line Black Engels hoofdstel met sperriem in de kleur zwart en de maat pony, cob en full beschikbaar. Mooi verwerkt leer draagt het paard met plezier. - Engels gecombineerd hoofdstel- Recht kopstuk- rechte frontriem- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge...

  € 59,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Silverstar Engels hoofdstel met gecombineerde neusriem in de kleur zwart. Met de gebogen frontriem met kristallen krijgt het geheel een elegante look voor paard en pony. Leverbaar in de maten Pony, cob en full. - Gecombineerde neusriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Gebogen frontriem met kristallen ketting- Vernikkelde...

  € 34,95
 • € 99,95

  Stang & Trens Hoofdstel Jerez X Line Zacht lederen Stang en trens hoofdstel in de kleur zwart voor het paard. Elegante uitstraling met finesse door zijn subtiele bewerking met swarovski steentjes. Als een ruiter mag starten in deze klasse verdiend de combinatie deze elegante look. - Pullback neusriem- Recht kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel...

  € 99,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Santander X Line Black Prachtig bewerkt Engels hoofdstel inclusief teugels in de kleur zwart met rvs gespen. Elegante look voor het paard, Een hoofdstel voor ruiters met oog voor details. In maat cob en full leverbaar. - Neusriem met sperriem- Anatomisch gevormd kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en bij de oren (kopstuk)- rechte...

  € 69,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Santander X Line Nougat Prachtig bewerkt Engels hoofdstel inclusief teugels in de kleur nougat met gouden gespen. Elegante look voor het paard, Een hoofdstel voor ruiters met oog voor details. In maat cob en full leverbaar. - Neusriem met sperriem- Anatomisch gevormd kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en bij de oren (kopstuk)- rechte...

  € 69,95
 • € 22,95

  Western Hoofdstel Georgia Bij de oren aan beide zijden verstelbaar. Gevlochten frontriem en bakstukken. Met Chicago schroefjes. Fijnste kwaliteitsleer. Stoer western hoofdstel in rood bruine kleur.Alle western hoofdstellen worden geleverd zonder teugels en bitmaat : Quarter Horse

  € 22,95
 • € 29,95

  Hoofdstel Lifestyle Brown Goedkoop Bruin Engels hoofdstel van goede kwaliteit. Eenvoudig design voor jou paard van soepel leer. - Neusriem met sperriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breedSTERGoede en lage prijs Engels hoofdstel collectie door Waldhausen...

  € 29,95
 • € 29,95

  Hoofdstel Lifestyle Black White Goedkoop zwart en wit onderlegd Engels hoofdstel van goede kwaliteit. Eenvoudig design voor jou paard van soepel leer. - Neusriem met sperriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breedSTERGoede en lage prijs Engels hoofdstel...

  € 29,95
 • € 29,95

  Hoofdstel Lifestyle Black Shetty Goedkoop Engels hoofdstel van goede kwaliteit voor de shetlander. Eenvoudig design voor jou shet van soepel leer. - Neusriem met sperriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm breedSTERGoede en lage prijs Engels hoofdstel voor...

  € 29,95
 • € 29,95

  Hoofdstel Lifestyle Black Goedkoop Engels hoofdstel van goede kwaliteit. Eenvoudig design voor jou paard van soepel leer. - Neusriem met sperriem- Lineaire kopstuk- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breedSTERGoede en lage prijs Engels hoofdstel collectie door Waldhausen - met...

  € 29,95
 • € 22,95

  Western Hoofdstel Kansas Versierd met zilverkleurige klinknagels, het kopstuk is aan beide zijden verstelbaar. Met Chicago schroefjes.Alle hoofdstellen worden geleverd zonder teugels en bitmaat: Quarter horse

  € 22,95
 • € 56,95

  Hannoveraans Hoofdstel Marbella X Line - Verlaagde neusriem- Recht kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- rechte frontriem- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge kwaliteit Hannoveraans hoofdstel - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in leerbewerking staat garant voor topkwaliteit en een...

  € 56,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Alicante X Line Luxe Engels hoofdstel in de kleur zwart, In de maat Pony, cob en full. Luxe design voor het mooie paardenhoofd. - Pullback neusriem- Recht kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- rechte frontriem- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge kwaliteit Engels hoofdstel - de X-Line-collectie...

  € 69,95
 • € 64,95

  Mexicaans Hoofdstel Senta Cruz Brown Zacht Mexicaanse neusriem hoofdstel in de kleur bruin in maat pony cob en full verkrijgbaar. - Mexicaanse neusriem- Recht kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- rechte frontriem- midden neusriem zacht gevoerd met lamsvel- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge kwaliteit...

  € 64,95
 • € 64,95

  Mexicaans Hoofdstel Senta Cruz Black Zacht Mexicaanse neusriem hoofdstel in de kleur zwart in maat pony cob en full verkrijgbaar. - Mexicaanse neusriem- Recht kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- rechte frontriem- midden neusriem zacht gevoerd met lamsvel- Roestvrijstalen gespen- Web teugels, 19 mm breedStijlvol en van hoge kwaliteit...

  € 64,95
 • € 34,95

  Western Hoofdstel Set Pony Roze set voor pony, Leuk roze western hoofdstel, borsttuig en met leuk strass steentjes, welke shetlander baasje wordt hier nou niet vrolijk van. Hoofdstel voor pony's in western style gemaakt van synthetisch leer met contrasterende roze suede en versierd met strass steentjes. Geleverd incl. Borsttuig.Grootte: Pony

  € 34,95
 • € 79,95

  Hoofdstel Darlington X Line Engels hoofdstel ook voor een Fries paard. Maat is Pony, Cob, Full en extra full. Zwart hoofdstel met 2 rijen strass en rechte frontriem. - Pullback neusriem- Anatomisch gevormd kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en bij de oren (kopstuk)- Recht frontriem met twee rijen strass-steentjes- Roestvrijstalen gespen- Web...

  € 79,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Arona  X Line Klassiek Engels hoofdstel met rechte frontriem en zilver strass versiering. Geeft een paard een classy elegante look. In maat Cob en Full beschikbaar. - Pullback neusriem- Anatomisch gevormd kopstuk- Zacht gevoerde neusriem, frondeel en kopstuk- rechte frontriem- Roestvrijstalen gespen- Web teugels 19 mm breedStijlvol en van hoge...

  € 69,95
 • € 44,95

  Hoofdstel Clincher Black Zwart Engels hoofdstel met gebogen frontriem de frontriem versierd met clinchers. Net degelijk hoofdstel in maat pony tot groot paard. - verhoging in de neusriem met sperriem- Lineaire kopstuk- Gebogen frontriem-set met clinchers- Zacht gevoerde neus- en kopstuk- Ingenaaide gespen- Teugels van 19 mmSTERGoede en lage prijs Engels...

  € 44,95
 • € 134,95

  Hoofdstel Kingswood S Line Zwart leder lak professioneel hoofdstel Engels disign wit onderlegd. Perfecte fit voor het paard door anatomisch ontwerp. - Pullback neusriem- Anatomisch ontwerp- Gebogen frontriem- Neus-, frondeel en bij de oren (kopstuk) zacht gevoerd- Neus- en frontriem van gepatenteerd leer- Roestvrijstalen gespen- 19 mm web...

  € 134,95
 • € 159,95

  Hoofdstel Crosby S Line De Prof onder de professioneel Engels hoofdstel. Luxe en strass welke de neusriem en frontriem bedekken geven dit hoofdstel de ultieme professionele look op elke wedstrijd. Het paard die dit hoofdstel mag dragen heeft met deze eersteklas lak leder en afwerking met een gecombineerde neusriem en een gebogen frontriem een adembenemend...

  € 159,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Chocolate X Line Chocolade bruin kleur Engels hoofdstel met gebogen frontriem en gecombineerde neusriem. In combinatie met de melkwitte strass stenen creëren de ultieme choco look voor het paard. In maat Cob en Full beschikbaar. - Pullback neusriem- Anatomisch gevormd bij de oren (kopstuk)- Gebogen frontriem met glinsterende melkwitte steentjes-...

  € 89,95
 • € 39,95

  Hoofdstel Sparkling Hearts Pony Super lief uitziend Engels hoofdstel met hartjes frontriem en roze onderlegd neusriem. De kleuren maken de perfecte look voor een kinderpony, Want wie wil er nou geen B C D pony in zuurstokkleurtjes. Maat pony. - Neusriem met verhoging en een sperriem- Lineaire Kopstuk- Lineaire frontriem, bezet met meer kleurige strass...

  € 39,95
 • € 39,95

  Hoofdstel Sparkling Hearts Shet Super lief uitziend Engels hoofdstel met hartjes frontriem en roze onderlegd neusriem. De kleuren maken de perfecte look voor een kinderpony, Want wie wil er nou geen shetlander in zuurstokkleurtjes. Maat mini shetland en shetlander. - Neusriem met verhoging en een sperriem- Lineaire Kopstuk- Lineaire frontriem, bezet met...

  € 39,95
 • € 54,95

  Bitloos Hoofdstel Side Pull Star Lederen hoofdstel zonder bit, in maat pony cob en full. Paardrijden zonder bit voor ieder paard een leuk onder deel van de training. Bitloos hoofdstel, Werkt in op de kaak (kin). Zacht gevoerde neus- en kopstuk. Een welkome afwisseling voor een goed getraind paard.Geleverd inclusief teugels.STERGoede en lage prijs bitloos...

  € 54,95
 • € 89,95

  Bitloos Hoofdstel Supersoft X Line Zacht leer voor veel comfort, kleur is zwart en met side pull werking, ideaal voor het paardrijden op een paard die goed is getraind. In maat Pony, cob en full. - Bitloos hoofdstel met de werking op de onderkaak.- Een welkome afwisseling van het gebruikelijke hoofdstel voor goed getrainde paarden- Anatomisch gevormd...

  € 89,95
 • € 89,95

  Bitloos Hoofdstel Sidepull X Line Hoofdstel zonder bit, zwart leer en rechte frontriem. Bitloos rijden met een paard wordt aangenaam door dit stevige hoofdstel. -Werkt in op de kaak waardoor je kan sturen- Ideaal voor meer variatie in het trainen van uw paard.- Anatomisch gevormd hoofddeel- Rechte frontriem met een strass-ketting- Zacht gevoerde neus,...

  € 89,95
 • € 44,95

  Hoofdstel Goldstück Trens hoofdstel zwart met goud strass. Neusriem met beige onderlegd geeft een rich look aan paard en pony. In maat pony, cob en full. Flash neusriem- Lineaire bij de oren- Gebogen frontriem met goudkleurige strass steentjes- Zacht gevoerde neusriem- Vernikkelde gespen- Teugels van 19 mmSTERGoede en lage prijs trens hoofdstel collectie...

  € 44,95
 • € 99,95

  Hoofdstel Black & White X Line Zeer luxe zwart Trens hoofdstel met prachtige glinsterende stenen en wit onderlegd. Klassieke look voor het paard in maat cob en full beschikbaar. Pullback neusriem- Anatomisch gevormd- Gebogen frontriem-set met grote, doorzichtige strass steentjes- Neus-, frondeel en hoofddeel zacht gevoerd- Roestvrijstalen Gespen-...

  € 99,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Red Shetty Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur Rood voor shetlander pony en in maat mini shetty en shetty beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm breed.STERGoede en lage...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Lime Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur Rood voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en lage prijs trens...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Lime Shetty Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur Lime (appeltjes groen) voor shetlander pony en in maat mini shet en shet beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Lime Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur Lime (appeltjes groen) voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Fuchsia Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur Paars/roze (fuchsia) voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Brown Gold Shetty Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur bruin goud voor shetland pony en in  maat mini shetty en shetty beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Brown Gold Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur bruin goud voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en lage...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Blue Shetty Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur blauw voor shetlander pony in maat mini shet en shet beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm breed.STERGoede en lage prijs...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Blue Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur blauw voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en lage prijs trens...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Black Shetty Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur zilver voor shetland pony in de maat mini shet en shet beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 16 mm breed.STERGoede en lage...

  € 34,95
 • € 34,95

  Hoofdstel Diamand Black Trens hoofdstel met glittersteentjes in de kleur zilver voor pony en paard in de maat pony , cob en full beschikbaar. Flash neusriem- Lineaire frontriem- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Lineaire frontriem met gekleurde strass steentjes- Vernikkelde ijzeren gespen- Web hoofdstel teugels, 19 mm breed.STERGoede en lage prijs...

  € 34,95
 • € 149,95

  Hoofdstel Liverpool S Line Brown Trens hoofdstel met SWAROVSKI rhinestones voor een classy look bij het paard. Flash neusriem- Anatomisch gevormd - Gebogen frontriem-set met SWAROVSKI-steentjes- bij de oren en neusriem zacht gevoerd- Zwart: roestvrijstalen gespen, bruin: messing gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van...

  € 149,95
 • € 149,95

  Hoofdstel Liverpool S Line Black Trens hoofdstel met SWAROVSKI rhinestones voor een classy look bij het paard. Flash neusriem- Anatomisch gevormd - Gebogen frontriem-set met SWAROVSKI-steentjes- bij de oren en neusriem zacht gevoerd- Zwart: roestvrijstalen gespen, bruin: messing gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van...

  € 149,95
 • € 94,95

  Hoofdstel Pinkberry X Line Trens Hoofdstel knal roze. Is roze jou kleur dan mag dit super de luxe hoofdstel zeker niet ontbreken bij jou paard of pony. Flash neusriem- Recht gesneden bij de oren- Gebogen frontriem met roze strass steentjes- Zacht gevoerd bij de oren en neusriem- Roestvrijstalen Gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de...

  € 94,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Exquisite X Line Brown Trens Hoofdstel met metalen versiering geeft een prachtige stoere look aan het paard. Flash neusriem- Recht gesneden bij de oren- Gebogen frontriem met platte metalen knopjes- Halsstuk, neus- en neusriem, zacht gevoerd- Afneembare lus voor sperriem- Zwart: roestvrijstalen gespen, bruin: messing gekleurde gespen- Teugels...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Exquisite X Line Black Trens Hoofdstel met metalen versiering geeft een prachtige stoere look aan het paard. Flash neusriem- Recht gesneden bij de oren- Gebogen frontriem met platte metalen knopjes- Halsstuk, neus- en neusriem, zacht gevoerd- Afneembare lus voor sperriem- Zwart: roestvrijstalen gespen, bruin: messing gekleurde gespen- Teugels...

  € 89,95
 • € 199,95

  Hoofdstel Blackburn S Line Trens hoofdstel Rondgenaaid Kleur zwart met zilver strass. Voor paarden met klasse en een ruiter en of amazone met oog voor detail. Pullback Neusriem- rondgenaaid leer, bakstukken en keelriem- Aparte vulling bij de oren- Gebogen frontriem met glinsterende strass steentjes- Zacht gevoerde neusriem en bij de oren- bakstukken en...

  € 199,95
 • € 54,95

  Bitloos Hoofdstel Kaakgekruist Brown Kaakgekruist van nylon, met een karabijnhaak voor een individuele aanpassing. Incl. Web teugels. Bitloos hoofdstel is er in de maat pony tot groot paard.STERGoede en lage prijs hoofdstel collectie door Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatie verhouding! Duurzaam leer - vakmanschap.

  € 54,95
 • € 54,95

  Bitloos Hoofdstel Kaakgekruist Black Kaakgekruist van nylon, met een karabijnhaak voor een individuele aanpassing. Incl. Web teugels. Bitloos hoofdstel is er in de maat pony tot groot paard.STERGoede en lage prijs hoofdstel collectie door Waldhausen - met een perfecte prijs-prestatie verhouding! Duurzaam leer - vakmanschap.

  € 54,95
 • € 239,95

  Hoofdstel Stang en Trens Blackburn S Line Stang en trens hoofdstel met glinsterende strass stenen in het zilver. Voor de wedstrijdtopper onder de paarden. Pullback neusriem- Gerold lederen kapsel, wangdelen en keelriem- Afzonderlijke vulling in de nek- Gebogen frontriem met glinsterende strass steentjes- Zacht gevoerde neusriem en bij de oren- bit...

  € 239,95
 • € 134,95

  Hannoveraans Hoofdstel Hover Lage neusriem met lakleder en shiny hoofdstel klassiek in style eyecatcher bij elke paard. - Bij de oren met extra oorruimte- Gebogen frontriem met strass-steentjes- Neusriem en halsstuk zacht gevoerd- Roestvrijstalen Gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar competentie in...

  € 134,95
 • € 149,95

  Hoofdstel Snake Brown Bruin hoofdstel met slangenprint in maat Cob en Full. Glanzend snake print voor jou paard. Pullback Neusriem- Bij de oren met extra oorruimte- Gebogen frontriem- Neus-, frondeel en bij de oren zacht gevoerd- Zwart: roestvrijstalen gespen, Bruin: messing Gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van...

  € 149,95
 • € 149,95

  Hoofdstel Snake Black Zwart hoofdstel met slangenprint in maat Cob en Full. Glanzend snake print voor jou paard. Pullback Neusriem- Bij de oren met extra oorruimte- Gebogen frontriem- Neus-, frondeel en bij de oren zacht gevoerd- Zwart: roestvrijstalen gespen, Bruin: messing Gespen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van...

  € 149,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Supersoft Brown  Extreem zacht leer Hoofdstel in de kleur bruin en maat cob en Full. Mooi degelijk hoofdstel voor een paard.- Anatomisch gevormd bij de oren- rechte frontriem- Neus-, frondeel en bij de oren zacht gevoerd- Roestvrijstalen fittingen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar...

  € 69,95
 • € 69,95

  Hoofdstel Supersoft Black  Extreem zacht leer Hoofdstel in de kleur zwart en maat cob en Full. Mooi degelijk hoofdstel voor een pard.- Anatomisch gevormd bij de oren- rechte frontriem- Neus-, frondeel en bij de oren zacht gevoerd- Roestvrijstalen fittingen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar...

  € 69,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Emerald X Line Hoge kwaliteit met een prachtige kleur smaragd Onderlegd en glinstering in de frontriem, de cool summer look voor een paard. Pullback neusriem- Recht gesneden hoofddeksel met extra oorruimte- Gebogen frontriem met een bling insert- Zacht gevoerde neusriem, bij de oren en frontdeel- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Sensitive X Line Neusriem met extra kinvulling- Extra zachte neusriem en bij de oren van het paard- Anatomisch gevormd bij de oren- Gebogen frontriem met donkerblauwe en amberkleurige stenen- Zacht gevoerde neusriem en hoofddeksel- Roestvrijstalen fittingen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de X-Line-collectie van Waldhausen.180...

  € 89,95
 • € 42,95

  Hoofdstel Unicorn Pony Hoofdstel speciaal voor een b c pony  in leuke kleur blauw met roze strass steentjes. Flash neusriem- Recht kopstuk- Rechte frondeel met blauw-roze strass steentjes- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Gemakkelijk te onderhouden synthetisch materiaal- Teugels van 16 mm

  € 42,95
 • € 42,95

  Hoofdstel Unicorn Shetty Hoofdtsel speciaal voor shetlander in leuke kleur blauw met roze strass steentjes. Flash neusriem- Recht kopstuk- Rechte frondeel met blauw-roze strass steentjes- Neusriem en frontriem zacht gevoerd- Gemakkelijk te onderhouden synthetisch materiaal- Teugels van 16 mm

  € 42,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Dressy X Line Zwart hoofdstel met zilver kleurige crush stones in de maat Cob, full, en x full voor een fries paard. Flash neusriem- Anatomisch gevormd bij de oren- Gebogen frontriem met Crush strass-steentjes- Bij de oren en neusriem Zacht gevoerd- Bit bevestiging en teugels met haakbevestiging- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mm - Extra...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Altea X Line Drie lijnen frontriem met strass de glamour look voor het paard. Maat Cob, full en extra full Speciaal voor fries paard. Flash neusriem- Recht kopstuk met bewegingsvrijheid voor de oren- Gebogen 3-rijige frontriem- Zacht gevoerde neusriem en hoofddeksel- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Brownie Gold Bruin goud Hoofdstel voor een King en Queen onder de paarden. Neusriem met extra kinvulling- Extreem zachte neusriem en hoofddeksel- Anatomisch gevormd hoofddeksel- Gebogen frontriem met goudbruine stenen- Zacht gevoerde neusriem en hoofddeksel- Roestvrijstalen fittingen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Rosé X Line Prachtig zacht roze (rosé) hoofdstel voor die ultieme romantische look bij het paard. Flash neusriem- Recht gesneden Hoofddeel, met extra oor ruimte.- Gebogen frontriem met rosé strass steentjes- Zacht gevoerd hoofddeel en neusriem- Rosé gekleurde roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van hoge kwaliteit - de...

  € 89,95
 • € 36,95

  Hoofdstel Star Caramel Trendy hoofdstel met Fel gekleurde steentjes voor het kleurrijke paard en pony. Maat Pony Cob en full. Flash neusriem- Recht kopstuk- Gebogen frondeel met gekleurde strass steentjes Caramel- Neusriem met gekleurde voering Caramel- Vernikkelde ijzeren gespen- Teugels van 19 mmSTERGoede budget-hoofdstelcollectie van Waldhausen - met...

  € 36,95
 • € 36,95

  Hoofdstel Star Fuchsia Trendy hoofdstel met Fel gekleurde steentjes voor het kleurrijke paard en pony. Maat Pony Cob en full. Flash neusriem- Recht kopstuk- Gebogen frondeel met gekleurde strass steentjes Fuchsia- Neusriem met gekleurde voering Fuchsia- Vernikkelde ijzeren fittingen- Teugels van 19 mmSTERGoede budget-hoofdstelcollectie van Waldhausen -...

  € 36,95
 • € 36,95

  Hoofdstel Star Turquoise Trendy hoofdstel met Fel gekleurde steentjes voor het kleurrijke paard en pony. Maat Pony Cob en full. Flash neusriem- Recht kopstuk- Gebogen frondeel met gekleurde strass steentjes turquoise- Neusriem met gekleurde voering turquoise- Vernikkelde ijzeren fittingen- Teugels van 19 mmSTERGoede budget-hoofdstelcollectie van...

  € 36,95
 • € 159,95

  Hoofdstel Blaze S Line Zwart hoofdstel met lak neusriem en frontriem met zilver versiering maken dit hoofdstel een echte eye catcher bij uw paard. Pullback neusriem- Breed tussen de oren met extra oor ruimte en extra zachte vulling- Gebogen frontriem- Neusriem en bij de oren zacht gewatteerd- Superzachte neusriem van echt lakleder- Roestvrijstalen...

  € 159,95
 • € 134,95

  Hoofdstel Blackshine S Line Glimmend zwart hoofdstel met v frontriem stijlvol classy look voor het paard. Pullback neusriem- Breed hoofddeksel met extra oorruimte- V-vormige frontriem in lakleder- Neusriem en hoofddeksel zacht gewatteerd- Roestvrijstalen fittingen- Teugels van 19 mmEersteklas en stijlvol - de S-Line-collectie van Waldhausen.180 jaar...

  € 134,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Pearls X Line Green Klassiek Hoofdstel voor het paard met parels. In de maat Pony cob en full. Pullback neusriem- Leer dat uitsluitend is gelooid met plantaardige stoffen- Bij de oren extra ruim gesneden voor extra ruimte bij de oren.- Gebogen frontriem met parels- Bij de oren, frondeel en neusriem, zacht gevoerd- Roestvrijstalen fittingen-...

  € 89,95
 • € 89,95

  Hoofdstel Grace X Line Green Hoofdstel voor paard en pony met prachtige witte strass steentjes. Flash neusriem- Leer dat uitsluitend is gelooid met plantaardige stoffen- Bij de oren extra ruim gesneden- Gebogen frontriem met witte strass steentjes- bij de oren, frondeel en neusriem, zacht gevoerd- Roestvrijstalen gespen- Teugels van 19 mmStijlvol en van...

  € 89,95
 • € 13,95

  Touwhalster Met Teugels Geknoopt halster met ringen om teugels aan vast te maken. Teugels met karabijnhaak inbegrepen.Lengte teugels: ca. 3, 15 m. Hoofdstelhalster in maat Pony, cob en full.

  € 13,95
Toont 1 - 125 van de 125 items