Grooming

Grooming de uiterlijke verzorging van paard en pony. Grooming producten voor wedstrijd ruiter en amazone. Professionele grooming voor knotjes in de manen of sieraden verwerkt in de manen van het paard.

Grooming Er zijn 16 producten

Subcategorieën

  • Schaar

    Schaar voor het knippen van de manen of de staart. Je hebt ook speciale gebogen schaar om de sokken van het paard te kunnen knippen. Bij het gebruik van een schaar bij de voeten altijd opletten dat een paard onverwachte bewegingen kan maken. Daarom adviseren wij om de schaar op die plek niet naar beneden  wijzen maar naar boven zo heeft u minder kans dat als het paard onverwacht zijn been optilt dat de punt in de koot prikt.

    De gebogen schaar voor de vetlock is deze vorm omdat je langs de kogel kan knippen in een beweging zonder te veel inspanning en alles is meteen de juiste lengte.

  • Manenelastiek & Strikjes

    Manenelastiek & Strikjes Handige manen elastiekjes in kleur wit, doorzichtig, zwart of roze zelf de kleur paars. Goede stevige elastiekjes om te vlechten. Wij hebben in de webshop ook mannen strikjes, deze strikjes kunnen ook in de knotjes worden verwerkt.

    Leuke strikjes met glitters ook in verschillende kleuren. De speciale glitter ringen die om de knotjes heen gedaan kan worden zijn van echte rhinstones en blijven met een simpele beweging zitten op de door jou gemaakte knotjes in de manen van je paard of pony

Toont 1 - 16 van de 16 items
Toont 1 - 16 van de 16 items