Vliegenspray paarden

Vliegenspray paarden

Vliegenspray voor paarden zijn bedoeld om vliegen, dazen en muggen weg te houden bij je paard. Het liefst hebben we een product die vliegen, dazen en muggen zolang mogelijk weg kan houden. Hiervoor hebben wij verschillende merken, maar is een vliegenspray wel voldoende. Wij verkopen ook paardenkruiden en supplementen die een...

Vliegenspray paarden

Vliegenspray voor paarden zijn bedoeld om vliegen, dazen en muggen weg te houden bij je paard. Het liefst hebben we een product die vliegen, dazen en muggen zolang mogelijk weg kan houden. Hiervoor hebben wij verschillende merken, maar is een vliegenspray wel voldoende. Wij verkopen ook paardenkruiden en supplementen die een geur afscheiden nadat het paard het gegeten heeft.

Ook voor mijten en luizen werken deze producten. Wanneer u in een bosrijke omgeving woont, heeft u de meeste kans op vervelende vliegen, dazen en steekmuggen.

Een ritje in het bos vraagt vaak dat het paard geheel moet worden ingepakt om te zorgen dat die vervelende insecten er niet bij kunnen. Hiervoor zouden ook supplementen tegen insecten kunnen helpen om het paard hiervan minder last te kunnen laten ondervinden.

U dient dan altijd uw paard of pony goed in te sprayen om hinder van de dazen vliegen en muggen te bestrijden om een geruste buitenrit te kunnen maken voor ruiter en paard.

Verder kan een paard door de vele vliegjes(knut) eczeem veroorzaken, dit zie je vaak bij koudbloed paarden maar ook bij de warmbloed paarden komt het steeds vaker voor.

Vliegenspray paarden

Heeft u nog vragen of wilt u online paardenkruiden bestellen en u komt er niet uit, neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder op weg.

Tip

Spray ook wat vliegenspray over uw rijbroek zodat de dazen u niet door de rijbroek heen prikken in het bos.

Meer

Vliegenspray paarden Er zijn 13 producten

Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items