Paard en drogist

Heeft u een verzorgingsproduct nodig voor uw paard of pony? Verzorgingsproducten voor uw paard zijn verkrijgbaar van vele verschillende merken. Wij hebben de merken paarden verzorgingsproducten van Pfiff, Waldhausen, THS Horsecare en Sectolin en uiteraard nog meer merken.

Paarden hebben vaak moeilijk en een stugge te borstelen manen en staart, h...

Heeft u een verzorgingsproduct nodig voor uw paard of pony? Verzorgingsproducten voor uw paard zijn verkrijgbaar van vele verschillende merken. Wij hebben de merken paarden verzorgingsproducten van Pfiff, Waldhausen, THS Horsecare en Sectolin en uiteraard nog meer merken.

Paarden hebben vaak moeilijk en een stugge te borstelen manen en staart, hiervoor hebben wij hele goede verzorgingsproducten om de manen en staart makkelijker te doorkammen en met een staart en manen spray lost  u dit probleem makkelijk op.

Ook de vacht van het paard kun je beter goed verzorgen. Hiervoor hebben wij glansspray en ook zalf voor wondjes of mok. Een goed verzorgingproduct voor paarden met aanhoudende mok zijn de Mockcare kruiden. De kruiden pakken het probleem bij het paard aan van binnen uit. Een goed verzorgings product voor paarden met een beetje mok zou ook een zalf kunnen zijn, deze leveren wij van al onze merken, een goed werkend product.

Wilt u graag uw paard of pony verzorgen met een zachte borstel of juist een harde borstel dan vind u hier ook een poetskist of een poetstas om al uw verzorgingsproducten voor u paard of pony in op te kunnen bergen. 

Onder verzorging van het paard wordt bij ons ook de verzorging van het paard zijn inwendig lichaam. Zoals het paard zijn longen of luchtwegen die je met bepaalde kruiden kunt ondersteunen en helpen om een hoestend of snotterig paard te ondersteunen om te herstellen.

Een paard wat kreupel is of darmproblemen heeft of misschien een lage weerstand heeft kan met de juiste verzorgingsproducten geholpen worden. Zoekt u iets om de hoeven van uw paard te verzorgen? Wij verkopen online ook hoefspray of hoefolie, maar wist u ook dat u een hoefprobleem van binnenuit kunt helpen herstellen?

Wij adviseren daarom een detox kuur die u paard geheel van binnen uit verzorgd en helpt te ondersteunen. Heeft u vragen over de verzorging van uw paard of vragen over een verzorgingsproduct dan kunt u altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice info@paardenkruiden.nl

 

Meer

Paard en drogist Er zijn 117 producten

Subcategorieën

 • Hoefverzorging paard

  Hoefverzorging Paard

  hoefverzorging paard. op tijd bekappen met goed hoefsmidgereedschap of verzorgen en verzorgen met natuurlijke olie. hoeftang, hoefolie en een hoefsteun zijn onmisbaar bij het verzorgen van een paard of pony.

  Belangrijk is om tussen de 7 tot 10 weken de hoeven van uw paard altijd te laten bekappen door uw hoefsmid, echter zijn er genoeg ruitersport liefhebbers die al wat jaren zelf de hoeven van het paard bekappen of de problemen de hand bieden bij een paard als het bijvoorbeeld gaat om een hoefzweer.

  Paardenkruiden.nl levert u alles voor uw paard om een goede hoefverzorging te kunnen garanderen.

  Van een hoefzak tot hoefrasp of een hoefstandaard tot een complete hoefsmid set om uw dier bij te staan. Deze producten behoren in de stal aanwezig te zijn bij eventuele calamiteiten want een hoefsmid of veearts heeft niet altijd meteen tijd voor u en uw paard of pony.

  Bekijk eens rustig op uw gemak ons online aanbod aan hoefverzorging voor paarden.

 • Huidverzorging Paard

  De huid van het paard kan eczeem hebben wat jeuk en schilfers veroorzaakt. Een paard welke jeuk of eczeem heeft is niet stress vrij en zal alles doen om van die jeuk af te kunnen komen.

  Wij bieden u een uitgebreide keuze van vele merken en producten voor de huidverzorging van uw paard, van Ballistol tot de kruiden en spray tegen de jeuk. alles wat u nodig heeft om uw paard door de vervelende periode van knutten en zon door te komen.

  Heeft u vragen over kruiden? mail ons en wij staan voor u paraat om de beste kruiden voor uw paard samen te stellen.

 • Paardensnoep Likit & Fun

  Paardensnoep Likit & Fun

  Alle paardensnoep en Likit en Fun producten voor uw paard, pony of shetty op één handige overzicht pagina zijn een traktatie en een aanvulling in de paardenstal voor uw paard en of pony

  Likit en Fun zijn er in een appelsmaak of een banaansmaak, maar ook de likstenen in zout, kers, honing, wortel of regenboog smaak.

  Bestel nu een speelbal voor uw paard of pony ter voorkoming van stress op stal, zeker gedurende de winterperiode wanneer veel paarden meer op stal staan dan zomers om stress te voorkomen.

  Er is een uitgebreide keuze aan paardensnoep en Likit en Fun producten bij Paardenkruiden nu ruim beschikbaar voor elke ruitersport liefhebber met hart voor zijn dier.

 • Luchtwegen paard

  Luchtwegen paard

  Alles voor de luchtweg behandeling van uw paard van luchtmasker tot een complete set om uw paard of pony te kunnen behandelen met etherische olieën.

  Last van een hoestend of proestend paard met rijden of gewoon tijdens het buiten zetten gebruik dan eens kruiden welke u oplost in warm water en als een thee voert over het rantsoen.

  Staat uw product hier niet tussen mail ons dan gerust en stel uw vraag.

 • Paardenbeen verzorging

  Paardenbeen verzorging

  Je komt ’s ochtends vroeg bij je paard op stal of op de weide en treft het aan met het hele been onder het bloed. Je schrikt dan behoorlijk.

  Wat blijkt: het bloed komt uit een verwonding bij bijvoorbeeld de sprong. Elke paardeneigenaar krijgt er vroeg of laat mee te maken: een verwonding aan het paard..

  Wat kun je dan doen? als leek bel je de dierenarts maar als gevorderde paardeneigenaar weet jij meestal zelf wel raad. Wonden bij paarden hebben vele aspecten die het inschatten van de ernst van de wond niet altijd even makkelijk maken. Aan sommige grote verwondingen hoef je niks of bijna niks te doen. Deze zullen mooi genezen en je ziet er later niets meer van. Bij andere verwondingen daarentegen, moet wel degelijk gelijk actie worden ondernomen. Zo kan een klein gaatje, bijvoorbeeld gekregen door een lelijke doorn, op een vitale plaats (bijv. een gewricht), desastreuze gevolgen hebben als er niet snel gehandeld wordt.

  Hierbij zal Paardenkruiden een rol kunnen spelen in het leveren van alle producten voor de verzorging van het paardenbeen van jou paard of pony.

 • Stalapotheek

  Stalapotheek

  De naam zegt het al snel en gemakkelijk de producten bestellen welke u standaard behoort te hebben als paardeneigenaar of pension houder om snel en gemakkelijk te kunnen schakelen bij een probleem met een paard.

  Paardenkruiden biedt u graag de helpende hand, staat uw product er niet bij mail ons gerust om hiernaar te vragen

 • Vliegenspray paarden

  Vliegenspray paarden

  Vliegenspray voor paarden zijn bedoeld om vliegen, dazen en muggen weg te houden bij je paard. Het liefst hebben we een product die vliegen, dazen en muggen zolang mogelijk weg kan houden. Hiervoor hebben wij verschillende merken, maar is een vliegenspray wel voldoende. Wij verkopen ook paardenkruiden en supplementen die een geur afscheiden nadat het paard het gegeten heeft.

  Ook voor mijten en luizen werken deze producten. Wanneer u in een bosrijke omgeving woont, heeft u de meeste kans op vervelende vliegen, dazen en steekmuggen.

  Een ritje in het bos vraagt vaak dat het paard geheel moet worden ingepakt om te zorgen dat die vervelende insecten er niet bij kunnen. Hiervoor zouden ook supplementen tegen insecten kunnen helpen om het paard hiervan minder last te kunnen laten ondervinden.

  U dient dan altijd uw paard of pony goed in te sprayen om hinder van de dazen vliegen en muggen te bestrijden om een geruste buitenrit te kunnen maken voor ruiter en paard.

  Verder kan een paard door de vele vliegjes(knut) eczeem veroorzaken, dit zie je vaak bij koudbloed paarden maar ook bij de warmbloed paarden komt het steeds vaker voor.

  Vliegenspray paarden

  Heeft u nog vragen of wilt u online paardenkruiden bestellen en u komt er niet uit, neem dan contact met ons op wij helpen u graag verder op weg.

  Tip

  Spray ook wat vliegenspray over uw rijbroek zodat de dazen u niet door de rijbroek heen prikken in het bos.

 • Voedingssupplementen

  Voedingssupplementen voor uw paard.

  Het lichaam van het paard zorgt en  maakt zelf vitamines aan. In veel gevallen is dit net als bij de mens voldoende. Maar veel paarden hebben meer nodig omdat zij gewoonweg meer verbranden. Sportpaarden verbranden meer door hun hoge inspanning, het lichaam kan gewoonweg niet voldoende vitamines en mineralen aanmaken om de gezondheid in top conditie te houden en zo ligt bijvoorbeeld een verzuring snel op de loer.

  Maar hoe laat je een paard die snel verzuurd weer goed herstellen voor een eventuele volgende wedstrijd, als semi sporter heb je daarbij hulp nodig en die kunnen wij jou bieden met onze ruime keuze aan supplementen.

  Veulentjes hebben daarentegen ook behoefte aan voedingssupplementen welke de veulentjes helpen om optimaal te groeien. Daarnaast kunnen enkele voedingssupplementen ook geen kwaad voor een drachtige merrie, ook zij verbranden meer dan ze kunnen aanmaken.

  De meeste voedingssupplementen zijn opgebouwd uit vitamines en mineralen in de vorm van plantaardige oliën en kruiden. Voor elke inspanning of behoefte kan Paardenkruiden.nl en of Paardenkruiden.be u van de juiste voedingssupplementen voor paarden voorzien.

  Bekijk op deze pagina ons ruime assortiment vitamine, mineralen en voedingssupplementen voor uw paard.

 • Wondverzorging Paard

  Wondverzorging Paard

Toont 1 - 117 van de 117 items
Toont 1 - 117 van de 117 items