Bijzetteugels Longeren

Bijzetteugels Longeren kunnen gebruikt worden tijdens het rijden en/of longeren. Het doel van een bijzetteugel is het neerwaarts, opwaarts, horizontaal evenwicht in de buiging van het lichaam van het paard verbeterd kan worden. Ook worden bijzetteugels gebruikt om de nageeflijkheid te verbeten. Deze hulpteugels bestaan uit 2 riemen met of zonder...

Bijzetteugels Longeren kunnen gebruikt worden tijdens het rijden en/of longeren. Het doel van een bijzetteugel is het neerwaarts, opwaarts, horizontaal evenwicht in de buiging van het lichaam van het paard verbeterd kan worden. Ook worden bijzetteugels gebruikt om de nageeflijkheid te verbeten. Deze hulpteugels bestaan uit 2 riemen met of zonder rubber en of D -ringen om de maat individueel te kunnen verstellen.

De bijzetteugels zijn van kunststof webmateriaal, elastiek of van leder gemaakt. Ze worden aan het zadel bevestigd of aan een longeersingel,, de andere kant wordt bevestigd aan het bit.

Als je moeite hebt met het voorwaarts neerwaarts waarbij het paard met het hoofd naar het bit toe komt. Kan het een goede training zijn om met bijzetteugels te werken.

Meer

Bijzetteugels Longeren Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items