Product filter

Geactiveerde filters:
Staat
Fabrikant
kleur

Longeerdekje

Informatie

Aanbiedingen

Longeerdekje

Longeerdekje, een dekje voor de longeersingel. Handig in de vorm van de longeersingel voor optimale ventilatie. Het longeerdek is er om schuurplekken van de longeersingel te voorkomen. Heeft u ook al eens van foamschuim gehoord dit een zeer zacht schuim die het lichaam van het paard anatomisch volgt. Het zorgt voor de grootst mogelijke drukverde...

Longeerdekje, een dekje voor de longeersingel. Handig in de vorm van de longeersingel voor optimale ventilatie. Het longeerdek is er om schuurplekken van de longeersingel te voorkomen. Heeft u ook al eens van foamschuim gehoord dit een zeer zacht schuim die het lichaam van het paard anatomisch volgt. Het zorgt voor de grootst mogelijke drukverdeling wat zeer vriendelijk is voor het paard.

Het longeerdekje is er in de kleur rood, zwart, blauw en azuur blauw.

Meer

Longeerdekje Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
  • € 19,95

    Longeerdekje Zwart Gewatteerde dek voor het longeren van 15 mm dik en prachtig gekruist, deze longeerkussens zijn gemaakt van ademend, duurzaam zacht en vormvast materiaal. Te bevestigen aan de longeerssingel met klittenband.Materiaal: schaalmateriaal en binnenkant: 65% polyester, 35% katoen, tussenlaag: 100% polyesterAfmetingen: WB (120 x 28 cm)

    € 19,95
  • € 39,95

    Longeerdekje Memofoam Zachte memory-foam padding voor een ideale aanpassing aan de unieke vorm en anatomie van het paard. Het licht gegomde bovenwerk zorgt voor een perfecte pasvorm.De velcrotape houdt de singel op zijn plaats. Gemakkelijk ademend vermogen en warmte-isolatie.Afmetingen: WB (110 x 24 cm)

    € 39,95
Toont 1 - 2 van de 2 items