Peesbeschermers

Informatie

Aanbiedingen

Peesbeschermers

Peesbeschermers

Peesbeschermers Er zijn 44 producten

Toont 1 - 44 van de 44 items
 • € 54,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Lamswol Merinowol De perfecte symbiose van natuurlijke lamswol en schokabsorberende, anatomisch gevormde buitenschaal. Brede klittenbandriemen zorgen voor een veilige grip op de benen van het paardWaldhausen lamsvachtproductenAlle Lambskin-producten zijn gemaakt van hoogwaardige merinowol en worden gekenmerkt door hun vakmanschap. Echte...

  € 54,95
 • € 79,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Achter White Beschermt de achterbenen van uw paard perfect, extra royaal gesneden kogelbeschermers gemaakt van schokabsorberend materiaal De geïntegreerde ventilatieopeningen zorgen voor de perfecte bescherming en comfort van uw paard. Paar

  € 79,95
 • € 79,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Achter Black Beschermt de achterbenen van uw paard perfect, extra royaal gesneden kogelbeschermers gemaakt van schokabsorberend materiaal De geïntegreerde ventilatieopeningen zorgen voor de perfecte bescherming en comfort van uw paard. Paar

  € 79,95
 • € 64,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Voor White Beschermt de voorbenen van uw paard perfect, extra royaal gesneden kogelbeschermers gemaakt van schokabsorberend materiaal De geïntegreerde ventilatieopeningen zorgen voor de perfecte bescherming en comfort van uw paard. Paar

  € 64,95
 • € 64,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Voor Black Beschermt de voorbenen van uw paard perfect, extra royaal gesneden kogelbeschermers gemaakt van schokabsorberend materiaal De geïntegreerde ventilatieopeningen zorgen voor de perfecte bescherming en comfort van uw paard. Paar

  € 64,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Protect Hoogwaardige beenbeschermers gemaakt van functioneel en schokabsorberend materiaal. Deze peesbeschermers passen als een tweede huid op de benen van het paard dankzij de geïntegreerde schuimvulling en beschermen en ondersteunen zo de paardenbenen zonder de bewegingsvrijheid te beperken. Uitgerust met 4 premium klittenbandsluitingen...

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Achter Lak Wit De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige achterbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Achter Wit De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige achterbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Achter Lak Zwart De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige achterbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Achter Mat Zwart De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige achterbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 49,95
 • € 44,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Voor Lak Wit De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige voorbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 44,95
 • € 44,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Voor Wit De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige voorbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 44,95
 • € 44,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Voor Lak Zwart De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige voorbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 44,95
 • € 44,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Voor Mat Zwart De schokabsorberende voering van de dressuur beschermers zorgt voor optimaal comfort en bescherming voor de gevoelige voorbenen van het paard. De plastic schaal aan de binnenkant van de benen biedt uitstekende bescherming.

  € 44,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Set Voor en Achter White Schokbestendige harde schaal met schokabsorberende padding en zachte zones voor een comfortabele en veilige bescherming van de benen van het paard. In maat Full. Hoogwaardig elastiek met klittenbandsluitingen zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip - zelfs in extreme situaties.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Set Voor en Achter Red Schokbestendige harde schaal met schokabsorberende padding en zachte zones voor een comfortabele en veilige bescherming van de benen van het paard. In maat Full. Hoogwaardig elastiek met klittenbandsluitingen zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip - zelfs in extreme situaties.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Set Voor en Achter Brown Schokbestendige harde schaal met schokabsorberende padding en zachte zones voor een comfortabele en veilige bescherming van de benen van het paard. In maat Full. Hoogwaardig elastiek met klittenbandsluitingen zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip - zelfs in extreme situaties.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Set Voor en Achter Azure Blue Schokbestendige harde schaal met schokabsorberende padding en zachte zones voor een comfortabele en veilige bescherming van de benen van het paard. In maat Full. Hoogwaardig elastiek met klittenbandsluitingen zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip - zelfs in extreme situaties.

  € 49,95
 • € 49,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Set Voor en Achter Black Schokbestendige harde schaal met schokabsorberende padding en zachte zones voor een comfortabele en veilige bescherming van de benen van het paard. In maat Full. Hoogwaardig elastiek met klittenbandsluitingen zorgt voor een perfecte pasvorm en een stevige grip - zelfs in extreme situaties.

  € 49,95
 • € 17,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Shetty Red Anatomisch gevormde harde schelpen, zacht gevoerd en speciaal voor de shetlander pony. Twee elastische banden met klittenbandsluiting en overlappende sluiting voor een goede pasvorm en een stevige grip. Paar.

  € 17,95
 • € 17,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Shetty Black Anatomisch gevormde harde schelpen, zacht gevoerd en speciaal voor de shetlander pony. Twee elastische banden met klittenbandsluiting en overlappende sluiting voor een goede pasvorm en een stevige grip. Paar.

  € 17,95
 • € 17,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Shetty Azure Blue Anatomisch gevormde harde schelpen, zacht gevoerd en speciaal voor de shetlander pony. Twee elastische banden met klittenbandsluiting en overlappende sluiting voor een goede pasvorm en een stevige grip. Paar.

  € 17,95
 • € 17,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Shetty Azalea Anatomisch gevormde harde schelpen, zacht gevoerd en speciaal voor de shetlander pony. Twee elastische banden met klittenbandsluiting en overlappende sluiting voor een goede pasvorm en een stevige grip. Paar.

  € 17,95
 • € 34,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Zacht White Easycare peesbeschermers voor voor- en achterbenen in de kleur wit. Gevoerd met synthetische vacht. Optimale bescherming tegen kloppen en poetsen. Paar.

  € 34,95
 • € 34,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dressuur Zacht Easycare peesbeschermers voor voor- en achterbenen. Gevoerd met synthetische vacht. Optimale bescherming tegen kloppen en poetsen. Paar.

  € 34,95
 • € 64,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Memory Foam Ventilatie Anatomisch gevormde buitenschaal met ventilatiesleuven in maat full. Peesbeschermers met haak sluiting Schokabsorberende voering met traagschuimfunctie. 3 x instelbaar, ideale pasvorm dankzij speciale bevestigingsmiddelen. Contrasterende gekleurde naden. PaarHet keramische materiaal spaart en reflecteert...

  € 64,95
 • € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Basic Dark blue Hoogwaardig en zacht draagcomfort in de kleur donker blauw houdt de benen van het paard veilig en beschermd onder alle omstandigheden tijdens dagelijkse oefeningen en wedstrijden. Beschikbaar in de maat Cob en Full, M en L. De binnenste lepelvormige schaal beschermt tegen kloppen en borstelen Extra sterke...

  € 24,95
 • € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Basic Brown Hoogwaardig en zacht draagcomfort in de kleur bruin houdt de benen van het paard veilig en beschermd onder alle omstandigheden tijdens dagelijkse oefeningen en wedstrijden. Beschikbaar in de maat Cob en Full, M en L. De binnenste lepelvormige schaal beschermt tegen kloppen en borstelen Extra sterke klittenbandsluitingen...

  € 24,95
 • € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Basic Black Hoogwaardig en zacht draagcomfort in de kleur zwart houdt de benen van het paard veilig en beschermd onder alle omstandigheden tijdens dagelijkse oefeningen en wedstrijden. Beschikbaar in de maat Cob en Full, M en L. De binnenste lepelvormige schaal beschermt tegen kloppen en borstelen Extra sterke klittenbandsluitingen...

  € 24,95
 • € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Basic White Hoogwaardig en zacht draagcomfort in de kleur wit houdt de benen van het paard veilig en beschermd onder alle omstandigheden tijdens dagelijkse oefeningen en wedstrijden. Beschikbaar in de maat Cob en Full, M en L. De binnenste lepelvormige schaal beschermt tegen kloppen en borstelen Extra sterke klittenbandsluitingen...

  € 24,95
 • € 25,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Synthetisch Bont Easycare peesbeschermers gevoerd met zachte, gladde vacht. Extra versteviging aan de buitenkant. Paar. Maat Full.

  € 25,95
 • € 44,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Trendy Memory Foam Deze peesbeschermers maken indruk met hun hoogwaardige en zachte zachte materiaal, die het been van het paard stevig omsluit, evenals met de traagschuimvulling die zich optimaal aanpast aan elk been van het paard. De stabiele gegoten buitenkant en aan de binnenkant biedt ook goede bescherming tegen stoten of schuren De...

  € 44,95
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers White Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals het...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Camouflage Green Purple Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Silver grey Dusky pink Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie,...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Red Dark blue Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Magnet Black Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals het...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dark Brown Holly Berry Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie,...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dark Brown Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals het...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dark blue Black Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Dark blue Cream Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Black Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals het...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers Azure blue Brown Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard in maat pony, cob en full. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
 • € 22,45 € 24,95
  Beoordeling(en): 0

  Peesbeschermers  Magenta Taupe Esperia Ideale bescherming voor de voorbenen van het paard. Twee elastische banden met klittenbandsluiting zorgen voor een perfecte pasvorm. Impactbestendige harde schaal en een schokabsorberende padding bieden een betrouwbare bescherming voor het been. Past perfect bij de Esperia-collectie, zoals het Esperia-zadel pad,...

  € 22,45 € 24,95
  In prijs verlaagd!
Toont 1 - 44 van de 44 items