Beenbescherming

Informatie

Aanbiedingen

Beenbescherming

Beenbescherming voor een paard of pony kopen? Wat voor beenbescherming zoekt u? Peesbeschermers of kogelbescherming misschien wel transportbeschermers. Wij verkopen online alle bescherming voor de bescherming van de paarden benen.

Beenbescherming Er zijn 130 producten

Subcategorieën

 • Peesbeschermers

  Peesbeschermers

 • Strijklappen

  Strijklappen voor paard of pony kopen?

  Strijklappen beschermen de kogels van de achterbenen tegen verwondingen. Dit kunnen verwondingen zijn doordat het paard zichzelf aantikt, maar ook door externe invloeden tijdens het buiten rijden bijvoorbeeld.Strijklappen worden vaak gebruikt in combinatie met peesbeschermers welke u kunt vinden in onze categorie peesbeschermers

  Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van een strijklap welke het achterbeen rondom beschermt, in plaats van een strijklap welke alleen de binnenkant van het been beschermd. Welke men gebruikt, is geheel afhankelijk van de voorkeur van de eigenaar of ruiter van het paard of pony.

  Vaak worden strijklappen gebruikt in combinatie met peesbeschermers. Wanneer beide gecombineerd worden is het natuurlijk leuk als strijklappen en peesbeschermers bij elkaar passen. In de categorie Peesbeschermer sets zijn peesbeschermers en strijklappen te vinden welke met elkaar matchen. Je hebt keuze uit vele verschillende kleuren en modellen. Van roze, geel, blauw of groen, met of zonder glitters, noem maar op!

  Bij het aanschaffen van strijklappen is het belangrijk dat deze goed passen. Het paard mag niet belemmerd worden in zijn beweging door de strijklappen.

  Het is van belang dat de strijklappen niet te laag over de kogel zitten. Daarnaast mogen de strijklappen tijdens het rijden niet te los zitten. Wanneer de strijklappen te los zitten kunnen ze gaan afzakken of gaan draaien, waardoor de kogel van het paard niet meer beschermd wordt. Let u op de wijzigingen in het KNHS reglement inzake welke strijklappen gebruikt mogen worden op wedstrijden.

  Voor het verzorgen van jouw paarden kun je terecht bij onze pagina Paardenverzorging

 • Bandages

  Bandages

 • Flex Bandages

  Flex Bandages, Zelfklevend Power-Flex-bandages met ingebouwde bitumen, waardoor het paard niet van het verband af kan bijten. De materiaal is niet gevaarlijk voor paarden en mensen.

  POWERFLEX-bandages
  - extra sterke vezels
  - eenvoudige applicatie
  - vochtafstotend
  - geen schaar nodig
  - houdt de compressiedruk constant
  - glijdt niet weg als het vochtig

  is Zelfklevend Flex Bandages ter ondersteuning van de benen van het paard Ook geschikt voor het omwikkelen van bits en demping van hackamores en neusriemen. sealtex.
   ook, Nieuwe, patent-geregistreerde technologie uit de VS - met geïntegreerd wondverband
  Flex Bandages met absorberend gemodificeerd schuim
  - ideale opname van vloeistoffen, aanpasbaar aan het benodigde volume
  - ideaal om te gebruiken bij schaafwonden en open zweren
  - Bevordert genezing
  - Eenvoudig in gebruik, geen schaar nodig
  - houdt constante compressiedruk

  - pad gemaakt van gemodificeerd schuim en een PowerFlex-cohesie in één

 • Stalbeschermers

  Stalbeschermers, Beenbeschermers voor op stal en of in de trailer. Handige stabiele beenbeschermers uitgerust met een buitenkant van hoge kwaliteit en een afneembare bandages. Anatomisch gevormde, 4 sterke klittenbandsluitingen zorgen voor een ideale pasvorm en een stevige grip. Beenbescherming ook voor achter te leveren.

 • Transportbeschermers

  Transportbeschermers

 • Springschoenen

  Springschoenen

 • Cooling Beschermers

  Cooling Beschermers

 • Bandage Onderleggers

  Bandage Onderleggers

 • Opberg Tassen

  Tas om de peesbeschermers in op te bergen. Op berg mogelijkheden voor bandages, peesbeschermers, strijklappen.

 • Shetty Beenbescherming

  Shetty Beenbescherming

Toont 1 - 130 van de 130 items
Toont 1 - 130 van de 130 items