Teugels

Verschillende teugels voor aan het hoofdstel van het paard of pony. Ze zijn er in de maat shetty maat pony, maat full en maat extra full. de extra full teugels zijn lange teugels voor groote paarden boven de 180. of koudbloeden zoals een fries paard of een belg.

Teugels voor een shetlander zijn net iets minder breed dan de gewone teugels en net ...

Verschillende teugels voor aan het hoofdstel van het paard of pony. Ze zijn er in de maat shetty maat pony, maat full en maat extra full. de extra full teugels zijn lange teugels voor groote paarden boven de 180. of koudbloeden zoals een fries paard of een belg.

Teugels voor een shetlander zijn net iets minder breed dan de gewone teugels en net iets korter.

Als u teugels zoekt van leder voor een stang en trens hoofdstel kunt u deze hier online bestellen.

Anti slip teugels zijn ingevlochten met rubber waardoor er een betere grip op de teugels is.

Rubberen teugels zijn helemaal van rubber liggen stevig in de hand.

De teugels die aan elk hoofdstel meestal standaard zitten zijn teugels van canvas met leder stops die ervoor zorgen dat de teugels niet zomaar uit de handen glijden.

IJslander teugels zijn speciaal ontworpen voor de ijslander pony, aan de uiteinde is een handige musketonhaak bevestigd.

Teugels met musketonhaak zijn handig te bevestigen aan het bit door de handige musketonhaak. En hebben een standaard lengte.

Jachtteugels deze hebben lussen, door deze lussen is er een hele goede grip.

Meer

Teugels Er zijn 44 producten

Subcategorieën

 • IJslander Teugels

  IJslander Teugels ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ teugels in de maat ijslander ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de IJslanderspullen voor de ijslander.

  zijn speciaal ontwikkeld voor de IJslander. De teugels zijn er in de kleur zwart en bruin en hebben een handige haak. Natuurlijk hebben wij niet alleen de teugels voor een ijslander maar ook het hoofdstel.

  IJslanderteugels zijn los van het hoofdstel natuurlijk te koop in deze online paardenwinkel.

 • Lederen Teugels

  Lederen Teugels ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ teugels van leder voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de lederen teugels voor het paard.

  voor aan een stang en trens hoofdstel of de traditionele hoofdstellen. De teugels van leer zijn er ook met een laagje rubber voor een betere grip.

  Wij leveren teugels van het merk Star, waldhausen en busse ruitersport.

  leder teugels van 16mm breedte. Teugels hebben geen martingaal stops, ze worden vastgemaakt met gespen. De kleur is bruin in maat full en zijn van leder. Alle teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen.

  Lederen teugels van 12 mm breed, De Teugels kun je vast maken met gespen. Glad lederen teugels in de kleur zwart en maat full. Teugels ook voor onze weymouth hoofdstellen collectie. 

  Leder teugels van 19 mm breed met een nylon kern voor stevigheid. Met martingaal stops en gesp bevestiging aan het bit. Alle lederen teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen.

  Teugels

 • Teugels Rubber

  Teugels Rubber ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ teugels van rubber voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de teugels van rubber voor het paard.

  Alle teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen.

  Extra handig teugels met rubber nopjes zorgen voor een goede grip. Lederen uiteinden, martingaal stopt. Teugels in de kleur zwart en in maat pony en maat full beschikbaar. De teugels bevatten 4 verschillende pastel kleuren, met lederen uiteinde en martingaal stoppers. In maat Pony en maat full beschikbaar.

  Teugels in de kleur rood met rubber dat anti slip werking heeft. Speciaal webmateriaal verweven met rubber. Met lederen hand stops en martingaal stops. De teugels zijn niet dik waardoor optimaal contact met het bit en het paard wordt behouden. In maat pony en maat full beschikbaar.

 • Teugels Canvas

  Teugels Canvas, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ teugels van canvas voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de teugels van canvas voor het paard.

  Web teugels met lederen uiteinden en martingaal stoppers. Leer van hoge kwaliteit - verkrijgbaar tegen een perfecte prijs-prestatieverhouding. full: 19 mm is voor paard, pony: 16 mm.

  Web canvas teugels met lederen lus aan de bovenkant en lederen martingaal stops. Teugels in de kleur rood in de maat pony en de maat full leverbaar. Leer van hoge kwaliteit - verkrijgbaar tegen een perfecte prijs-prestatieverhouding Full: 19 mm breed, PONY: 16 mm breed

  Alle teugels zijn van uitstekende kwaliteit. Wij verkopen het mer Star, Waldhausen, Busse Ruitersport.

 • Teugels Musketon

  Teugels Musketon  ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ teugels met haak voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de teugels met musketon haak voor het paard.

  Web teugels met lederen uiteinden en martingaal stoppers. Leer van hoge kwaliteit - verkrijgbaar tegen een perfecte prijs-prestatieverhouding. full: 19 mm is voor paard, pony: 16 mm. De Teugels hebben ingewerkt rubber. Met lederen handgrepen en aanslagen (leder stops) voor bevestiging aan het bit 2 musketonhaken. In de maat pony en full. Door het rubber heeft de teugel goede grip op het bit van het paard. Alle teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen. Breedte: 19 mm.

  Roterende zilverkleurige muskeronhaken aan de teugels waar rubber in is verweven voor betere grip. De teugels zijn makkelijk te bevestigen aan het paard zijn bit. In Maat pony en Maat full leverbaar. in de kleur rood en blauw.

  De Teugels met haken zijn gemakkelijk veilig en snel te bestellen in deze online paardenwinkel.

 • Jacht Teugels

  Jacht Teugels, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Jachtteugels voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paarden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de jachtteugels voor het paard.

  Web Jacht teugels met 3 ondersteunende lussen voor een veilige grip. Met martingaal stops. In maat Full beschikbaar. De jacht teugels zijn van premium kwaliteit. Alle teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen. Breedte: 19 mm

 • Teugels Extra Lang

  Teugels Extra Lang. ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Lange teugels voor paard en pony ✔ Merken als: ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka

  Paardenkruiden levert meer dan alleen kruiden voor paarden en is ook sterk in de extra lange teugels voor het paard.

  Hoogwaardig Canvas materiaal met lederen uiteinden en martingaal stoppers. Teugels zijn in maat x full beschikbaar en wordt vaak gebruikt bij een fries paard en of belg en andere soorten koudbloed paarden. Assortiment hoofdstel teugels, gemaakt van eersteklas leer, vakkundig verwerkt. Gespen van roestvrij staal. Breedte: 19 mm, lengte: 1,66 m aan elke kant.

  Of Teugels van leer en met martingaal stops. Reikwijdte van de teugels gemaakt van premium leer, vakkundig verwerkt. Gespen van roestvrij staal. Deze Teugels zijn extra lang Breedte: 16 mm, lengte: 1,66 m aan elke kant. Fijn bij grote paarden, Belgisch paard en of fries paard.

  Er zijn ook lange teugels voor het werken op de grond (grondwerk). Lange lijn teugel - een gevarieerde training voor het grond werk. ander dan een dubbele longeerlijn, de teugels zijn korter en voelen ook als normale teugels voor een beter contact tussen trainer en paard. Ook goed voor stretching- en buigoefeningen. Alle teugels zijn gemaakt van eersteklas leer en zijn vakkundig verwerkt. Roestvrijstalen gespen. Breedte: 19 mm en 4 meter lang of 3 meter teugels extra lang.

Toont 1 - 44 van de 44 items
Toont 1 - 44 van de 44 items