Halstertouw

Een halstertouw is onmisbaar als paardeneigenaar of stalhouder. We weten het allemaal als kenners en je kunt er niet genoeg van hebben want we gebruiken ze overal van trailer tot stal.

Ze zijn er in vele verschillende kleuren, lengtes maar ook in verschillende soorten materialen waarbij ze zijn voorzien van een musketon of ook een panieksluiting...

Een halstertouw is onmisbaar als paardeneigenaar of stalhouder. We weten het allemaal als kenners en je kunt er niet genoeg van hebben want we gebruiken ze overal van trailer tot stal.

Ze zijn er in vele verschillende kleuren, lengtes maar ook in verschillende soorten materialen waarbij ze zijn voorzien van een musketon of ook een panieksluiting. Elke paardeneigenaar geniet zijn eigen voorkeur in keuze voor de sluiting en of materiaal van het halstertouw.

De halstertouwen zijn er dus ook in vele prijs varianten van merken als Busse , Waldhausen Pfiff Horka en nog meer bekende paardenmerken. De prijs bepaald de kwaliteit waarbij er zeer luxe halstertouwen te verkrijgen zijn.

Wij hebben de halstertouwen voor u onderverdeeld in verschillende subcategorieën, zoals halstertouw paniekhaak, halstertouw musketon, leadropes, het horsemanship rope, de halstertouw accessoires met verschillende losse onderdelen en ook niet te vergeten de halstertouw budget.

Iideaal voor grote stallen die bijvoorbeeld bij de verkoop van een paard graag een touw meeleveren bij bijvoorbeeld export.

Bij paardenkruiden.nl bent u altijd aan het juiste adres voor uw halstertouw en accessoires en kunt u gerust uw halstertouw kiezen uit ons ruime assortiment.

Meer

Halstertouw Er zijn 84 producten

Subcategorieën

 • Halstertouw Paniekhaak

  Halstertouw Paniekhaak, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Kleur roze, Rose, Blauw, Groen, Wit Halstertouw met paniekhaak ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star ✅ Xline ✅ S line Goedkoop halstertouw met panieksluiting voor een paard of pony nodig? 

 • Halstertouw Musketon

  Halstertouw Musketon, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Kleur roze, Rose, Blauw, Groen, Wit Halstertouw met musketon ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star ✅ Xline ✅ S line Goedkoop halstertouw met gewone sluiting musketon voor een paard of pony nodig?

 • Halstertouw Goedkoop

  Halstertouw Goedkoop, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ goedkope halstertouw nodig? ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star Goedkoop halstertouw voor een paard of pony nodig?

 • Horsemanship Rope

  Horsemanship Rope, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Horsmanship touw nodig? ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star Natuurlijk een paard beleren op de natural horsmanship manier.

 • Western Lead Rope

  Western Lead Rope, ✔ Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔western leid touw nodig? ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star Natuurlijk een paard beleren op de western natural horsmanship manier.

Toont 1 - 84 van de 84 items
Toont 1 - 84 van de 84 items