Touwhalster

Touwhalster, Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Touw-halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.

Een halster gemaakt van touw met knopen, ook wel een knoophalster genoemd. Een touwhalster zorgt voor een betere communicatie tussen ruiter annex amazone en paard of pony. Het touwhalster wordt vaak gebruikt bij nat...

Touwhalster, Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Touw-halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.

Een halster gemaakt van touw met knopen, ook wel een knoophalster genoemd. Een touwhalster zorgt voor een betere communicatie tussen ruiter annex amazone en paard of pony. Het touwhalster wordt vaak gebruikt bij natural horsemanship.

Het is af te raden om een paard of pony aan een touw halster vast te zetten. Dit omdat een touwhalster een scherpe inwerking heeft en bij paniek schade kan veroorzaken aan de hals van het paard of pony

Omdat er met dit halster gewerkt wordt met knopen, kun je op de grond (grondwerk) makkelijker en duidelijker aanwijzingen geven voor de uit te voeren verrichting/training.

Een touwhalster is er in vele verschillende kleuren ook een regenboog kleur of neon kleur.

De maat is Pony, cob en full en de touw halsters zijn makkelijk in maat te verstellen bij de oren.

Het vastmaken van het knoophalster bij de oren (wang) moet met een speciale manier (knoop) Weet je niet hoe dan adviseren wij om hier advies over in te winnen. Want een verkeerde bevestiging kan ervoor zorgen dat het halster los komt.

Heeft u een mooi touw halster gevonden dan kunt u deze op onze site direct bestellen.

Wij hebben al een touw halster voor €2.95.

Meer

Touwhalster Er zijn 14 producten

Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items