Weide Halster

Weide Halster, Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Weide halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.

voor paard en pony is een halster voor in de weide zonder gespen en ringen. Het halster is makkelijk vast te maken door middel van sterk klittenband. Het weide halster is er in verschillende kleuren en is van lic...

Weide Halster, Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Weide halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.

voor paard en pony is een halster voor in de weide zonder gespen en ringen. Het halster is makkelijk vast te maken door middel van sterk klittenband. Het weide halster is er in verschillende kleuren en is van licht materiaal zodat het niet lang nat blijft na een regenbui.

Met een weide halster houd u het comfort dat u uw paard wel uit het land kan halen, maar als het paard vast komt te zitten gaat het halster snel en gemakkelijk los. U kunt het halster ook makkelijk meenemen omdat het klein is en in iedere zak past.

Het halster is huidvriendelijk en daarom ook geschikt om langer te dragen in de weide.

Zoekt u een weide halster dan hebben wij voor u vele verschillende soorten in de maat Pony, Cob en Full.

Het weide halster is een vriendelijk halster voor paarden en pony`s in de weide vanwege de speciaal ontwikkelde techniek welke los gaat als er te veel druk op het halster komt. Dit is heel anders dan bij het normale halster voor paarden wat veel steviger is en niet open gaat zodra het paard in een noodsituatie is.

Meer

Weide Halster Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items