Halster Fleece

Halster met zachte Fleece voering Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Fleece voering halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.. Bij de oren en neusriem is dit halster omhuld met zachte Fleece. Verstelbaar meestal aan beide kanten van de oren. Halster met fleece van het merk Waldhausen, Busse ruitersport of Pfi...

Halster met zachte Fleece voering Ruime keuze ✔ Achteraf betalen mogelijk ✔ Fleece voering halsters ✔ Merken als:  ✅ Sectolin ✅ Waldhausen ✅ Pfiff ✅ Horka ✅ Star.. Bij de oren en neusriem is dit halster omhuld met zachte Fleece. Verstelbaar meestal aan beide kanten van de oren. Halster met fleece van het merk Waldhausen, Busse ruitersport of Pfiff. Mooi klassiek fleece halster met borduring en of ruimte hiervoor om aar eigen wens in te vullen.

Een fleece halster is op drie plekken verstelbaar en heeft mooie gespen. Kleur: Donkerblauw, groen, roze, of zwart wij hebben ook de nieuwste trendy kleuren voor de ruitersport online in de paardenwinkel.

Voor een halster van een paard en of pony is het belangrijk dat het de juiste maat heeft. anders kan het halster nare gevolgen hebben voor het paard of de pony. Controleer dagelijks of het halster nog de juiste maat heeft vooral bij veulen, enter of twenter.

Meer

Halster Fleece Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items