Product filter

Geactiveerde filters:
Staat

Staart en manen

Informatie

Aanbiedingen

Staart en manen

Eczeem bij paarden!, smeersels, sprays, vliegendekens, vliegenmaskers en Eczeemdekens, kruiden, supplementen  we kennen ze allemaal en ze moeten het paard bijstaan (ondersteunen ) bij staart en maan eczeem en/of jeuk.

Het is een aandoening die vele paarden gek maken van de jeuk. Stampen, hoofdschudden, schuren van manen en staart, soms tot bloed...

Eczeem bij paarden!, smeersels, sprays, vliegendekens, vliegenmaskers en Eczeemdekens, kruiden, supplementen  we kennen ze allemaal en ze moeten het paard bijstaan (ondersteunen ) bij staart en maan eczeem en/of jeuk.

Het is een aandoening die vele paarden gek maken van de jeuk. Stampen, hoofdschudden, schuren van manen en staart, soms tot bloedens toe zomer eczeem is een veel gezien probleem welke vaak wordt opgelost met een eczeemdeken.

Daarnaast worden vaak ook alle objecten verwijderd waaraan het paard kan schuren. Zou dat een oplossing zijn? Als wij ons inleven in het paard denk je daar vast anders over.

Het paard heeft jeuk door de Eczeem en of andere jeuk veroorzakende organismes.

Het paard heeft jeuk maar kan niet meer schuren omdat heel aardig (om het paard te helpen) de objecten zijn verwijderd uit stal en weide waar eerst heerlijk lekker tegen geschuurd kon worden. Dat plekje wat zo jeukt komt het paard niet meer bij en oeps de eczeem deken is kapot omdat een vriendje ijverig een helpende kriebel over de schoft geeft. Nu boos omdat ook alle andere paarden vriendjes nu gek worden om het aandacht zoeken gaat hij maar rollen oeps, nu zit er een been vast en hup weer een stuk van de paarden eczeem deken af.

Eindelijk daar komt de eigenaar, ja hier heb ik jeuk, nee hier, het paard staat niet stil, wil maar heen en weer bewegen om aan te geven welke plaats nu gepoetst mag worden.

Phoe wat is het paard vervelend vandaag:

hij heeft de deken helemaal kapot en ook kan hij gewoon niet even stilstaan tijdens het poetsen over het rijden ook niet te spreken want jeetje wat had hij haast vandaag en echt geen aandacht voor je.

Komt je dit bekend voor?

Zoek samen met het paard of pony naar de oplossing van de zomereczeem (staart en maan eczeem). Geen oplossing is voor elk paard het zelfde. het is vaak zoeken naar de gene die voor jou paard het beste werkt. Als er een middel bestond die voor alle eczeem zou werken zou allang iedereen het gebruiken. Daarom is de zoektocht naar wat voor jou paard goed is ook zo oneindig lang. Maar het middel is er vast en zeker alleen moet je zelf het uithoudingsvermogen hebben om het te vinden en te gebruiken.

Bij vele eigenaren zit daar de oorzaak, want ja niks help ik heb al zoveel geprobeerd. Dat zal ook best wel zo zijn maar heb je dit ..... als eens geprobeerd? Zonder dat je het echt heb geprobeerd weet je niet of het jou paard ook echt niet helpt. Geen eczeem product is het zelfde je zal het toch maar vinden dat jou paard zonder jeuk van de zon kan genieten.

Een paard met jeuk heeft veel stress, stress zorgt voor nog meer problemen zoals maagzweer of spier en pees problemen. Pak het probleem aan, want omdat het paard niet meer jeukt omdat hij nergens meer kan jeuken, betekend niet dat hij geen jeuk of stress heeft. Er zijn vele middeltjes tegen Zomereczeem, Staart en maan eczeem te verkrijgen smeersels, kruiden of spray wij hebben veel op het gebied van jeuk stampen en schuren.

Paarden en pony’s ondervinden veel last en stress van luizen, mijten en muggen en kunnen zelfs boos en niet meewerkend denken.

Wist jij Dit?

Wat betekend officinalis?

Deze naam is aan sommige kruiden gegeven omdat het al vanaf de middeleeuwen als geneeskrachtige kruiden wordt gebruikt en ook zo zijn bewezen getest.

Meer

Staart en manen Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 18,95
  Beoordeling(en): 1

  Zwarte Komijnzaad THS voor paard en pony Zwart komijnzaad een aanvullend diervoeder bestaande uit een 100% natuurlijke kruiden. De samenstelling bestaat uit: Zwart komijnzaad, Nigella sativa. Geen toegevoegde kunstmatige kleur, geur en smaakstoffen of conserveermiddelen. De gebruikte zaden en of kruiden zijn van de beste kwaliteit om uw paard het beste,...

  € 18,95
 • € 59,95
  Beoordeling(en): 5

  Eczema Itcho Protect XL Eczema Itcho Protect de kruiden voor uw paard of pony. Huid, manen en staart.  Bestaande uit een 100 % natuurlijke sterke kruiden balans. Door de bereiding komt er een heerlijk geurend aroma vrij waardoor de paarden het zeer gemakkelijk opnemen met het dagelijkse rantsoen. 100 % natuurlijk Eczema Itcho Protect is het gehele jaar...

  € 59,95
 • € 14,95
  Beoordeling(en): 0

  Kleefkruid Paard THS Kleefkruid paard een natuurlijk aanvullend diervoeder huid en vochtbalans. De 100% natuurlijke kruiden De samenstelling bestaat uit: Kleefkruid, Zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Inhoud 500 gram “THS natuurlijk goed voor uw paard” Een 100% natuurlijke aanvullend diervoeder. Let ook op onze staffelprijzen, bij meerdere...

  € 14,95
 • € 13,95
  Beoordeling(en): 1

  Calendula Officinalis Goudsbloem Calendula Officinalis Goudsbloem voor het paard, De Calendula officinalis ook wel bekent onder de naam goudsbloem. Deze fijngesneden bloemen en de blaadjes zijn een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het natuurlijk herstellend vermogen van huid, gal en lever. De 100% natuurlijke kruiden ondersteunen de...

  € 13,95
 • € 29,95
  Beoordeling(en): 0

  Driekleurig Viooltjes Kruid Een aanvullend diervoeder huid, gewrichten en luchtwegen. Het 3kleurig viooltje voor paard en pony voor inwendig of uitwendig gebruik. "THS Horsecare natuurlijk goed voor het paard" Let ook op onze staffelprijzen, bij meerdere afnames hogere korting.

  € 29,95
 • € 22,57
  Beoordeling(en): 0

  Puur Apis Voorheen Puur Allergie Een inwendige verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. Denk aan horzels en de knut.Aanvullend diervoeder voor paard, hond en kat. Inhoud 100 ml.

  € 22,57
 • € 18,95
  Beoordeling(en): 0

  Eczema Protect Stiefel tegen jeuk Eczema Protect biedt intensieve zorg voor de vochtarme en jeukende huid. Het natuurlijke en  beschermende/revitaliserende effect zorgt voor een snelle regeneratie van de geïrriteerde paarden huid. Vooral nuttig voor zomereczeem behandeling. Bevat kruidnagel, jeneverbes en lavendel.Inhoud: 500 ml

  € 18,95
 • € 17,95
  Beoordeling(en): 0

  Huid-Spray Voorkomt Jeuk Verwijdert stoffen die jeuk aan de vacht en de huid veroorzaken bij paard en pony, terwijl tegelijkertijd de intensief verzorgende ingrediënten een verzachtend effect op de huid hebben. Zorgt ook voor de zomer eczeem. Samen met essentiële levermossel bevat zout uit de Dode Zee, aloëvera, tea tree olie en andere verzachtende oliën....

  € 17,95
Toont 1 - 8 van de 8 items