Zadel

Zadel, Hier hebben wij zadels van leer of zadels van kunststof. Een kunststof zadel hebben wij in de maat 10 inch of 12 inch, verder ook volwassen maten van 15 inch, 16 inch 17 inch 17,5 inch en 18 inch. De maat van een zadel is erg belangrijk. ieder paard heeft een unieke pasvorm. past u daarom het zadel goed. laat een expert er na kijken. Een ...

Zadel, Hier hebben wij zadels van leer of zadels van kunststof. Een kunststof zadel hebben wij in de maat 10 inch of 12 inch, verder ook volwassen maten van 15 inch, 16 inch 17 inch 17,5 inch en 18 inch. De maat van een zadel is erg belangrijk. ieder paard heeft een unieke pasvorm. past u daarom het zadel goed. laat een expert er na kijken. Een goed zadel is in in ieder geval een vrolijk paard zonder dat hij pijn in zijn rug krijgt. Merkt u dat het zadel niet goed gaat passen door bijvoorbeeld dat het paard bespiering krijgt. Koop dan een goed alternatief onder het zadel. Laat het zadel geregeld opvullen. want ook de rug van het paard veranderd.

Er zijn derssuurzadels of vzh zadels maar ook vrolijke kinderzadels in leuke kleuren als roze. En shetlander zadel is het meest gebruikt voor kinderen.

Meer

Zadel  Er zijn 45 producten

Subcategorieën

Toont 1 - 45 van de 45 items
Toont 1 - 45 van de 45 items