Poetsblok

Een poetsblok is een soort steen die ruw is. Met dit poetsblok kunt u vuil uit de vacht van een paard schrobben. Een poetsblok kan ook helpen bij vlekken op witte benen en vlekken op witte paarden. Door zachtjes over de vlek te boenen wordt wit weer witter. Een poetsblok is meestal van puimsteen gemaakt. Met een poetsblok verweiderd u opgedroogd...

Een poetsblok is een soort steen die ruw is. Met dit poetsblok kunt u vuil uit de vacht van een paard schrobben. Een poetsblok kan ook helpen bij vlekken op witte benen en vlekken op witte paarden. Door zachtjes over de vlek te boenen wordt wit weer witter. Een poetsblok is meestal van puimsteen gemaakt. Met een poetsblok verweiderd u opgedroogd modder, horzeleitjes, mest en vlekken. Als het poetsblok het mider goed doet is dat een teken dat er vuil inzit als u deze verwijderd kunt u de poetsblok weer optimaal gebruiken.

Als u een poetsblok op de benen gebruikt zorg u dan dat u dit zachtjes en zonder druk uitvoert dit kan namelijk onprettig aan voelen bij paard en pony.

Een poetsblok wordt ook wel wondersteen genoemd dit omdat de steen uitstekend werkt bij een wit paard. Het paard war het lastigste is om schoon te maken en te houden.

Meer

Poetsblok Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item